Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan élted meg az esküvőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élted meg az esküvőd szervezését?

Figyelt kérdés

Öröm? Feszültség? Felosztottátok a feladatokat a pároddal? Vagy esetleg minden rád maradt?

Egy év múlva lesz az esküvőnk, és már előre látom, hogy nem lesz egy sétagalopp :)

Érdekelne ti hogy éltétek, meg:)

2014. máj. 22. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én egészen őszintén nem értem azokat, akik kiborulnak a szervezés hónapjai alatt, sokan a szakítás szélére sodródnak stb-stb.

Az elején tisztázni kell, hogy ki-hogyan biztosítja a forrásokat, illetve tudatosítani kell a túlbuzgó anyákban/anyósokban, hogy ez a TI esküvőtök.

Május esküvőnk volt, decemberben foglaltuk az éttermet, a zenekart, a ruhámat és házasságkötőt.

A maradék 5 hónap bőven elég volt az összes többire: vőlegény-ruha, templom, meghívó, virág stb.

Mondjuk én nem válogattam hónapokig a ruhát, éttermet is csak hármat néztünk meg, mert a templom volt a fix pont, és aköré szerveztük a többit.

Fodrász-kozmetikus az volt, akihez egyébként is jártam, szóval semmi para nem volt.

Esküszöm, a tesómé előtt jobban izgultam!

2014. máj. 22. 20:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Kb 70 fős esküvőnk volt, de én nem éreztem megterhelőnek. A helyet ismertük, nem válogattunk több alternatíva között, helyben főztek, díszítést intézték. Persze ezen kívül is kellett intézni több mindent (ruha, fotós, torta, csokor, meghívók, nászút), de nem aggódtuk túl egyiket se. A fotós választás volt az egyetlen ahol keresnünk kellett, minden más adta magát (kedvenc cukrászda, általunk ismert virágüzlet, stb).
2014. máj. 23. 14:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Öröm volt és izgalmas. A szervezés része nem terhelt meg idegileg, sokat segített a család és a vőlegényem is kivette belőle a részét.

De!

Alapból olyan természet vagyok, aki fontos napokon idegbeteg. Akkor reggel is úgy keltem, hogy már abban a pillanatban, amikor kinyitottam a szemem, éreztem, hogy fel tudnék robbanni, és ha 130%-osra sikerülne a nap, még az sem lenne jó. Még bőgtem is.:)

Hál' istennek a vőlegényem tud már kezelni ilyen szempontból, úgyhogy viszonylag hamar le tudott nyugtatni. Komolyan mondom, az egész esküvői mizéria alatt az esküvő reggelének első két órája volt a legstresszesebb időszak.

Mindegy, elkalandoztam, a lényeg, hogy szerettem a szervezést, be voltam zsongva, jó emlékként maradt meg.:)

2014. jún. 5. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Novemberben kezdtük el szervezni a májusi, vidéki, 120 fős esküvőnket. A férjem nem igazán tudta elképzelni, hogy hogy is működik az ilyen, én viszont egyrészt tanultam rendezvényszervezést, másrészt a tesóm lazgijába is besegítettem, így rám hagyta a nagyját. Utánajártam, keresgéltem, otthon átbeszéltük, közösen döntöttünk, és mentem intézkedni. Nagyon éltem, hogy napról napra egyre jobban összeáll a kép, és mindez általam, nekünk.. Még az elején voltak nagyobb problémák, mert anyósom a sajátjaként szólt bele a terveinkbe, de miután lecsitítottuk, izgulósan-boldogan vártuk a nagy napot. Az utolsó napok kicsit feszültebben teltek el részemről, hogy vajon jól alakítottam-e dolgokat, nem hagytam-e ki semmit, tetszik-e majd a násznépnek, stb. Próbált nyugtatni a vőlegény, dehát ő is izgult, pedig mindketten tudtuk, hogy minden tökéletesen rendben van. :) Végül tényleg minden a maga rendje, módja szerint alakult, egész nap mosolyogtunk, úsztunk a boldogságban és a gratulációkban.
2014. jún. 21. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!