Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élted meg az esküvőd szervezését?
Öröm? Feszültség? Felosztottátok a feladatokat a pároddal? Vagy esetleg minden rád maradt?
Egy év múlva lesz az esküvőnk, és már előre látom, hogy nem lesz egy sétagalopp :)
Érdekelne ti hogy éltétek, meg:)
Én egészen őszintén nem értem azokat, akik kiborulnak a szervezés hónapjai alatt, sokan a szakítás szélére sodródnak stb-stb.
Az elején tisztázni kell, hogy ki-hogyan biztosítja a forrásokat, illetve tudatosítani kell a túlbuzgó anyákban/anyósokban, hogy ez a TI esküvőtök.
Május esküvőnk volt, decemberben foglaltuk az éttermet, a zenekart, a ruhámat és házasságkötőt.
A maradék 5 hónap bőven elég volt az összes többire: vőlegény-ruha, templom, meghívó, virág stb.
Mondjuk én nem válogattam hónapokig a ruhát, éttermet is csak hármat néztünk meg, mert a templom volt a fix pont, és aköré szerveztük a többit.
Fodrász-kozmetikus az volt, akihez egyébként is jártam, szóval semmi para nem volt.
Esküszöm, a tesómé előtt jobban izgultam!
Öröm volt és izgalmas. A szervezés része nem terhelt meg idegileg, sokat segített a család és a vőlegényem is kivette belőle a részét.
De!
Alapból olyan természet vagyok, aki fontos napokon idegbeteg. Akkor reggel is úgy keltem, hogy már abban a pillanatban, amikor kinyitottam a szemem, éreztem, hogy fel tudnék robbanni, és ha 130%-osra sikerülne a nap, még az sem lenne jó. Még bőgtem is.:)
Hál' istennek a vőlegényem tud már kezelni ilyen szempontból, úgyhogy viszonylag hamar le tudott nyugtatni. Komolyan mondom, az egész esküvői mizéria alatt az esküvő reggelének első két órája volt a legstresszesebb időszak.
Mindegy, elkalandoztam, a lényeg, hogy szerettem a szervezést, be voltam zsongva, jó emlékként maradt meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!