Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bántad meg, hogy csak két tanús esküvőd volt, lagzi nélkül?
És fordítva is: akinek nagy lagzija volt, 80-100 fővel, vagy még többel, utólag nem éreztétek úgy, hogy azt a pénzt, amibe az egész került, hasznosabban is el lehetett volna költeni?
Igazából nem nagyon tudok dönteni, mi legyen az esküvőmmel. Csak a két véglet jöhet szóba, vagy szimpla polgári szertartás két tanúval és kész, vagy pedig világra szóló lakodalom olyan 150 fővel, meg hatalmas felhajtással. Ti melyiket választanátok?
Én a kéttanúsat.
Nem vágyom a nagy felhajtásra. Sokak, akiknek már volt, azt mondták, hogy nem is tudták rendesen élvezni, mert mindig volt valami, amire figyelni kellett, valami feladat, stb. Előtte meg órási stressz a szervezkedéssel.
Nekem a kéttanús olyan meghitt, romantikus, ami tényleg rólunk szól, ahol tényleg a fogadalom a lényeg.
2 tanús esküvőm volt, és életem legjobb döntése. Nem bántam meg, sőt! Mi eleve úgy voltunk vele, hogy sajnáltunk volna kidobni több mint 1 milliót egy lagzira. Inkább elmentünk Mexicóba nászútra. Mi nem csináltunk titkot abból, hogy 2 tanús esküvőnk lesz. Amikor összeházasodtunk, akkor csak annyi , hogy megmondtuk, mától házasok vagyunk, majd mentünk is nászútra.
Egyébként a döntésben közrejátszott az is, hogy sok barátom, ismerős, rokon volt akik hatalmas lagzikat csináltak, kisebb vagyont kidobtak (volt aki kölcsönt vett fel emiatt), és pár év házasság után el is váltak.. Ez volt a másik ok ami miatt nem akartunk nagy lagzit..
Két tanuval,és a párjaikkal volt megtartva az esküvőnk (4 legjobb barát,velük járunk össze mindig).
Nem bántam meg.Utána felmentünk hozzánk,kis kertiparty keretében megünnepeltük.
Nálunk a családdal tartott esküvők botrányba fulladnak rendszerint (én családom sokat iszik,párom családja garantáltan veszekedést szít),több esküvőn voltam,minden volt valami,amivel sikerült elrontani a pár napját,így mi ezt kihagytuk.
És milyen ruhában voltatok a kéttanús esküvőn? Csak valami elegáns cuccban, vagy pedig habos menyasszonyi ruhában? Én nagyon szeretnék valami abroncsos, klasszikus menyasszonyi ruhát, de azért a fél óráért valahogy feleslegesnek érzem.
Ja, és fotók készültek? Hívtatok külön fotóst, illetve elmentetek esküvői képeket csináltatni, vagy nálatok ez is kimaradt?
Két tanús volt és szuper volt :)
Nem volt esküvői ruhám, csak elegáns (Mondjuk pocakos voltam, és a két meglévő gyerek hozta a gyűrűket, fura is lett volna :D De nem is akartam volna mást)
Én nem szeretem a felhajtást, utálok a középpontban lenni, és jópofizni is... Ezért döntöttünk a két tanús esküvő mellett, sose vágytam nagy felhajtásra.
Csak két tanús volt és volt menyasszonyi ruhám is.
Nem szerettem volna pénzt kidobni a lakodalomra.
Köszi a válaszokat. :)
Igazából én is a kéttanús esküvő felé hajlok.
Kicsit félek attól, hogy megbánom, hogy kimaradt a lagzi, de azzal vigasztalom magam, hogy pár év múlva lehet csinálni majd egy fogadalom-megerősítést, vagy hogy hívják, és esetleg akkor lenne lagzi is. Vagy ha nem is kimondott lagzi, akkor egy nagyobb buli legalább. :)
Na akkor a másik véglet. Nekünk 70 fős lagzink volt. Sokat spóroltunk rá és a szüleim is nagyon sokat segítettek, tény, hogy apukám ezt gond nélkül meg is tudta engedni magának.
Nem bántam meg, csodálatos volt minden. Én ma is így csinálnám. Igen az tény, hogy lett volna más helye annak a pénznek, de mi erre vágytunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!