Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bántad meg, hogy csak két tanús esküvőd volt, lagzi nélkül?
És fordítva is: akinek nagy lagzija volt, 80-100 fővel, vagy még többel, utólag nem éreztétek úgy, hogy azt a pénzt, amibe az egész került, hasznosabban is el lehetett volna költeni?
Igazából nem nagyon tudok dönteni, mi legyen az esküvőmmel. Csak a két véglet jöhet szóba, vagy szimpla polgári szertartás két tanúval és kész, vagy pedig világra szóló lakodalom olyan 150 fővel, meg hatalmas felhajtással. Ti melyiket választanátok?
Mi összesen 14-en voltunk.Velünk együtt.Megvolt a polgári majd elmentünk enni.Mindenki azt rendelt amit akart csak a leves volt meghatározva.Végül 6-an maradtunk és hajnal 2-ig dajdajoztunk.Aztán a 2 pincér is beáll mulatni igaz jó ismerősök :-D
Nem volt külön fotós de volt egy profi gép amit mindenki használt.
Nem bántam meg nagyon jó volt.Ruhám nem volt nagy valami egy vajszínű pánt nélküli térdig érő,viszont az anyaga nagyon szép volt kicsit fényes.
Mi is kéttanús esküvőben gondolkodunk. Lehet hogy önzőség miatt is, de igazából semmi kedvem visszahallani, hogy miért ez volt az étel és miért nem az, nem volt jó a zene, nem jó ember mellé ültettek, stb... És mivel minél többen vannak, annál nagyobb az esély, hogy valaki elégedetlenkedni fog. És azon se akarok izgulni hogy most épp ki issza le magát teljesen és csinál kínos jeleneteket. Én nyugodtan szeretném eltölteni ezt a nagy napot, azzal akit a legjobban szeretek.
Egyébként szeretnék menyasszonyi ruhát, de nem olyan klasszikusat, hanem valami egyszerű vonalvezetésű, ami inkább a színében jelezné, hogy ez most egy menyasszonyi ruha. Ja és fotós, mert azért egy két kép nem árt :)
Egyébként jobban inkább afelé hajlunk, hogy a rendes esküvőre elkölthető pénzből inkább egy romantikus tengerparti esküvőt szervezünk magunknak nászúttal egybekötve. Ez se lenne olcsóbb, mint mondhatni egy átlag esküvőt összehozni és legalább ez biztos hogy csak rólunk fog szólni :)
Viszont, hogy a szülők, rokonság mit fog ehhez szólni, számítok rá hogy nem igazán lesz őszinte a mosolyuk :)
3-as vagyok
Nekem volt csodaszép habosbabos ruhám,az a tipikus hercegnős. És volt fotós is,esküvő előtt a fotózás 3 órás volt,gyönyörű képeket csinált.
A ruhát apródon vettem,30ezer volt (bolti ár 100 körül),esküvő után 25-ért eladtam.Megérte nagyon.
Köszi mindenkinek, sokat segítettetek. :)
Meg is született a tökéletes megoldás:
Esküvő egy pénteki napon, reggel elmegyek hajat, körmöt, sminket csináltatni. Kora délután esküvői fotózás, a párom ott látna meg először a ruhámban. Utána késő délután, kora este lenne a polgári szertartás, két tanú plusz a legközelebbi barátaink. Ez velünk együtt max 10-12 fő. Szertartás után gyorsan átöltöznék menyecskeruhába, hogy az se maradjon ki, azután pedig egy közös vacsora a társasággal valahol, meg bulizás akár reggelig is.
Másnap pedig lehetne vidéken, a szüleim házában valami kerti party jellegű dolog, bográcsozás mondjuk a szűk családdal, ami maximum 40-50 fő. Így kb mindenki elégedett lenne, azt hiszem, és olcsón meg is úsznánk. :)
Szia
Szülőket nem is akarod meghívni a szertartásra?
nem lesz sértődés? Ha már 40-50 embert vendégül akarsz látni , őket a szertartásra mért nem akarod meghívni?
Az már nem kerül pénzbe. Miért péntek és külön szombat egyben nem lehetne?
Az a baj, hogy a barátaim nagy része meleg. Az én családom elfogadja a dolgot, mivel már ismerik őket régóta, de a párom családja elég konzervatív ilyen téren, ezért mindenképpen külön kell ünnepelni a barátokkal és a családdal is.
Mi Budapesten élünk, és a barátaink is, így itt lenne a szertartás meg a buli, és nem kéne elszállásolni senkit.
Vidéken a szüleimnél pedig elférne a párom rokonsága és az enyém is egy éjszakára. :)
Esetleg még arra is gondoltam, hogy a rokonságnak csak annyit mondunk, szimpla két tanús esküvő lesz, nem hívunk meg senkit. Így sértődés se lesz, hogy a barátok ott voltak a szertartáson, ők viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!