Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem bántad meg, hogy csak két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bántad meg, hogy csak két tanús esküvőd volt, lagzi nélkül?

Figyelt kérdés

És fordítva is: akinek nagy lagzija volt, 80-100 fővel, vagy még többel, utólag nem éreztétek úgy, hogy azt a pénzt, amibe az egész került, hasznosabban is el lehetett volna költeni?

Igazából nem nagyon tudok dönteni, mi legyen az esküvőmmel. Csak a két véglet jöhet szóba, vagy szimpla polgári szertartás két tanúval és kész, vagy pedig világra szóló lakodalom olyan 150 fővel, meg hatalmas felhajtással. Ti melyiket választanátok?

2014. márc. 13. 10:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

És az nem játszik, hogy ez a 40-50 ember elmegy a szertartásra, utána anyudékhoz bográcsozni, (ruha meg stb. ugyan úgy meglenne) a barátokkal meg következő nap? Én előbb a rokonsággal, s utána a barátokkal ünnepelnék.

Amúgy a péntek délutáni/esti esküvőért ugyan úgy kell fizetni (ha ez számít)

Érthető, hogy a barátokat-családot szét akarod választani, ha ez a helyzet (meleg-téma), de én előbb a családdal ünnepelnék, esetleg a Te szülőfaludban tartanám a polgárit is, ha úgyis mindenkinek utaznia kell, akkor már mindegy. Lehetne esetleg kitelepített is nálatok a kertben, ha olyan a környezet - de ez persze csak ötlet :)

2014. márc. 14. 09:57
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekünk 80 fős esküvőnk lesz idén, én mindig is erre vágytam. Más esküvőjére, lakodalmára is szeretek elmenni, bulizós család vagyunk, a baráti társaságunk is az, ezért semmiképp nem hagynánk ki a lagzit.
2014. márc. 17. 14:26
 23/23 anonim ***** válasza:
nálatok 40-50 fő a szűk család kör? akkor mennyi a tág családi kör? nekem összesen nincs annyi családtagom :D
2014. máj. 6. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!