Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy haladsz 2015. májusi esküvőd megszervezésével?
Nekünk le van fixálva a helyszìn,megvan a menü,a kb. dekoráciò, a fotòs, a kb. vendéglista illetve most levelezek egy esélyes dj-vel.
Elképzelés szinten megvan a torta,a sütemények.
Egyelőre ennyi
Bár mi április végén házasodunk,gondoltam válaszolok azért. Remélem nem baj.
Nekünk is már megvan a helyszín és a szállás is, a vendégek szállása is rendezve van.A polgárit is már rég lefixáltuk.
Fotós még nincs, illetve a dekoráción gondolkozok én nagyon sokat.Színben van már elképzelés eddig.
Minden sinen van!
Csak még nincs senki, aki elvegyen...
Augusztusi esküvőnkhöz van már: étterem, dekor, zenekar, vőfély, fotós. A többit majd tavasszal intézem.
van elképzelésem a ruháról, csokromról, tortáról.
24-N
Nekünk jövő augusztusban lesz, de azért válaszolok.
-A polgárira az időpontot már 1 hónapja lefoglaltuk.
-Dj-vel én is épp levelezek, ideiglenesen már lefoglaltuk, már csak a személyes találkozót egyeztetjük.
- A lehetséges helyszíneket/éttermeket már végigjártuk, már csak 1-2 helyről várom az árajánlatot, aztán döntünk.
- A fotóssal jövőhéten találkozunk személyesen átbeszélni az elképzeléseinket, valószínűleg le is foglaljuk.
- Dekorációt majd utána szeretném leszervezni, addig is nézelődök, meg persze helyszíntől is függ, hogy végül milyen stílusú legyen.
- Vőfélyt még keresünk, de 2 embertől már kaptam árajánlatot, a héten eldöntjük azt is, hogy ki legyen.
- Ruhát jövőre fogok nézni, szerintem csak március körül (addig szeretnék még fogyni egy picit)
Azt hiszem alakulnak a dolgok, de még nagyon sok minden visszavan. :D
Lányok, le vagyok maradva-én még csak annyit tudok, hogy jövőre szeretnénk-se dátum, se helyszín- "csak" vőlegény.
A kérdés kicsit elkeserített, úgyhogy el is kezdek szervezkedni...
Utolsó! Ne aggódj, ha nem kötődtök feltétlenül dátumhoz, akkor minden oké. Mi nyáron szerettük volna és a páromnak nem volt jó június, július, úgyhogy ezért lett augusztus. Mondjuk az tény, hogy a jó árban levő profi szolgáltatókat hamar lefoglalják. A vőfélyünk augusztusban már fullban volt jövőre, az étterem meg ahol tarjuk már májusban...
Sok sikert. Ruhánk, meghívónk még nekünk sincs. :)
Kérdező, Nektek hányadikán lesz?
Nekünk 23-án. Megvan már az étterem, menü, vőfély, zenekar, fotós (videós). Külföldön élünk, így a süteményeket és a tortát még csak kiválasztottuk, de nem rendeltük meg (februárban megyünk haza, akkor intézzük ezt). A ruhámat magamnak varrom és a dekorációt is mi készítjük. A meghívót már csak le kell adni a nyomdában, mi szerkesztettük meg - bár nem tudom, működik-e így a dolog, vagy inkább ők akarják majd elkészíteni az általunk vitt kép, szöveg és idézet felhasználásával. Félig hagyományos (kikérés, búcsúztatás, ételek, versek, játékok), félig modern (díszítés, színek) esküvő lesz.
A csokrot már kiválasztottam (ez a kedvesem kérése volt), azt is februárban rendeljük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!