Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvő után megyünk nászútra. (külföldre) Ti hogyan csináltátok?
Ideiglenes szeélyt kartyásat kelligéyelni, zt elkeszítik helyben1000 alatt van az ára, az jogosit külföldi utazasra, ahova lehet személyvel menni.
Szombaton esküvő volt, vasárnap mentem a hivatalba időpontra,,váni kellett az esküvő kötésének anyakönyvihivatalára( mert az vidken volt, mi meg Budapesten), mert még be sem volt jegyezve, úgyhogy telefonálgattak.. Fél őra, a kezemben vo@t az ideiglenes kártya formátumú személyi, hazamentem bepakoltunk, indultunk az útra este.
Maemint remélem egyertelmű hogy hétfőn mentem a hivatalba reggel ;)
Csak le akartam írni, hogy vasárnap még pihentünk, aztán rájöttem, hogy felesleges infó..
Bar mőst igy is leírtam..
Szívesen
Sok boldogságot!
a személyi vagy 1 hónap mire megjön ( nálam smst írtak, hogy menjek be érte)
ideiglenessel a Szerb határon nem engedtek volna át ( Görögországba mentünk)
így nászút után írattam át minden iratomat, és addig mindent lánykori nevemmel intéztem. az a pár hét ide vagy oda, már annyira mindegy volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!