Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvő esetén, hogy csináltátok?
Megpróbálom leírni mire is gondolok, leírni nehezebb mint magát a szitut elképzelni. Szóval, csak polgári lesz meg utána lagzi. Nem szeretném ha a párom látná a ruhámat csak mikor bevonulunk. Olyat lehet polgárin hogy előre megy a vőlegény és a menyasszony egyedül vonul be? Vagy együtt kell vonulniuk? A másik, hogy odarendelem a násznépet a polgári elé, és hát mondjuk a mi esküvőnk következik, akkor bemegy mindenki, én addig "el tudok tűnni valahol", hogy ne lássanak vagy egyáltalán hogy működik ez? Bocsánat, de nem tudom elképzelni, ilyen esküvőn még nem voltam, ahol csak polgári lett volna, mindet megelőzte a templomi.
Köszönöm a válaszokat előre is!
szerintem az megoldható hogy először ő menjen be és utánna te :)) csak nem babonás vagy?:D
a második: Oda rendeled a násznépet... Ők bemennek helyükre ülnek és várják az esküvőt :D kb ennyi.. majdnem olyan mint a templomi :D ne parázz :D sok boldogságot ! :)
ha lesz vőfély, vagy egy hangosabb rokon, akkor ő el tudja terelni a násznépet, hogy akkor ne, most mindenki irány be a terembe, ott várjuk a menyasszonyt.
azt esetleg lehet, hogy ha több terem van a házasságkötőben, te addig bemész egy máikba.
vagy lesötétített üvegű autóval mész, vagy megálltok a szomszéd utcában, és a vőfély majd csörög, hogy mehettek... :)
utolsó vagyok:
kikérő nem lesz? mert pl. errefelé szokás, és én emiatt nem tudom véghezvinni ezt a történetet...:S
Húh köszönöm a válaszokat, meg fogom kérdezni akkor a hivatalba hogy ilyet lehet e. Kikérő nem lesz, csak polgári és lagzi aztán kész...
Mégegyszer köszönöm nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!