Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy kezdjek neki az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek neki az esküvő szervezésének ti hogy csináltátok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is kell egy megfelelő partner. :)

Most komolyan: időpontot választani, ha ez meg van akkor polgármesteri hivatalnál, egyháznál lekötni. Zenészt, vőfélyt keresni (ha akartok ilyet), éttermet választani, meghívót tervezni, ruhákat nézni, dekorációt kitalálni, virágost megbízni, járművet választani, rokonokat - barátokat értesíteni. Izgulni :)

2010. febr. 6. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is meg kell egyeznetek a pároddal mikor akarjátok, és kb hány föt. ìrjátokössze az összes rokont, érdemes bejelenteni a szülöknek is így ök még plussz 10 föt fognak hozzá tenni. Aztán kijön hogy 100 fö akkor kitaláljátok mikor akarjátok. Pl tavasszal nyáron összel télen. Ha télen akkor akár 3 hónappal elötte is elég elkezdeni, mert lesz hely. De ha tavasszal, nyáron és kora össze lesz akkor már januárban kikell választani a helyet, de lehet már akkor tele lesz,így érdemes ha egy bizonyos helyen szeretnétek hogy már nov decemberben lefoglaljátok föleg ha van bizonyos dátum amihez ragaszkodtok. A jó helyekt kapkodják.

Aztán az esküvöre fél évvel elötte lehet a hivatlaban bejelentkezni. nagy városokban pontban félévvel az esküvö napja elött oda kell menni kora reggel, hogy még jó idöpontotok legyen, ne este 8 vagy ilyesmi. Ha kisebb város vagy település ott azért tuti lesz hely. Ha nagy bazilika, forglamas templom, akkor oda is minél elöbb, mert tele lesz, ha nem forgalmas akkor nem kell sietni elég 3-4 hónappal elötte oda menni.

Aztán február - márciusban a zenészt, vöfélyt is ki kell választani mert a jókat elkapkodják. aztán a ruhára lehet idöt adni, azt majus körül el kell kezdeni. aztán pár hónappal elötte minden mást.

2010. febr. 6. 11:15
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi sokat segítettek.
2010. febr. 6. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi kb. 3 hónap alatt szerveztük meg a miénket, és minden olyan lett, amilyet akartunk. Annyi, hogy az időpont az valóban legyen meg minél hamarabb. Aztán ahogy írták, lagzi helyszín foglalás, vőfély, videós-fotós, ruha. Bár én 1 hónappal előtte foglaltam csak le a ruhámat, és mégis ki tudtam kölcsönözni,azt amelyiket akartam. Persze a neten már előtte kinéztem. Az utolsó 1 hónap lesz húzos, mert akkor már 100 fele kell figyelni. Ha vannak rokonok, barátok akik tudnak segíteni, akkor hajrá. Nekünk a barátok rengeteget segítettek.
2010. febr. 6. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi ott tartunk,hogy tudjuk mikor,hol lesz,és hányan leszünk.Megterveztem a meghívót,csokorról,pohárról megvan a fotó,csak meg kell rendelni :) A torta is meglesz hamarosan,már csak 4 közül kell választanunk...

Gyűrű pipa,ruhákkal még ráérünk.

Ja és júliusban lesz,kéttanús polgári,utána egy ebéd

2010. febr. 7. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
2010. febr. 8. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:
2010. febr. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!