Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltatok valamilyen szépségkúrát az esküvő előtti hónapokban?
Nem.
És nem is fogyókúráztam.
A férjem nem azért kért meg a kezem, hogy aztán 10 kilóval kevesebbel vegyen el.
Az ember alapból ápolja magát, így bőven elég, ha szépen kisminkelik az esküvőre.
Na azért egy méregtelenítés nem árt. Előtte két héttel pár napig méregteleníts. Akkor pár napig ragyásabb leszel, mint egyébként, mert akkor kijön minden "lyukon" a sok trutyi, de utána sokkal szebb lesz a bőrös.
A méregtelenítés után már ne egyél túl sok csokot, meg zsíros, fűszeres dolgokat.
Sok víz, és sima zöld tea, friss gyümölcslé!!!!!
méregtelenítés :D:D
ez a legnagyobb ökörség, amit valaha ember kitalált, de nem mondom, volt esze, hogy a sok hiú, biológiaórát bliccelő csinibabára gondolt.
hallottatok már olyanról, hogy vese, máj?
amúgy 1. véleményét osztom
kedves 6, ne tartsd vissza a hasznos ismereteidet a méregtelenítés felesleges mivoltáról.
Hadd tanuljunk tőled!
"Na de méregtelenítést csinál amúgy is az ember évente 1-2 alkalommal"
Sose méregtelenítettem és nem is fogok.
Fogytam 12 kg-ot!:)
Nekem ez a kúra elég volt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!