Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol kérte meg a kezed a párod?
Séta közben amikor majd meg szakadt a röhögéstől,mert bokáig merültem egy kutyaszarban. Nem tudom milyen kutya volt de amit produkált az nem semmi. A sport cipőm bokáig belesüppedt,majd benne is maradt. Míg én szitkozódva azon agyaltam hogy vegyem ki a cipőmet a kakiból,a drágám sírva röhögött. Végül letérdelt, előbb kibökdöste egy fával a cipőmet, majd megkérdezte.. Hozzám jössz??
12 éve élünk boldog házasságban..
előző: :D :D
legalább nem tudott nemet mondani, csak bólogatni tudott, hogy igen. :D
Nem trollkodok,de attól még hogy ismételsz nem feltétlenül írnak ide új emberek.
Attól még hogy izgatott vagy nem kell "teleszemetelni/duplázni/triplázni" az oldalt ugyanolyan kérdésekkel.
Nem tetszés kérdése,hogy ránézek -e valamire,itt van én is válaszolhatok,ennyi.
Első vagyok.
Képzeld utolsó, hogy én új vagyok, a régi kérdéseket nem is láttam eddig. És amúgy is érdekes újat olvasni :)
Ha nem tetszik, ne olvasd, szabad országban élünk.
Ugyan kérlek mitől szabad?
Jogszabályok vannak,határok,korlátozások.
A szabad hely,az ahol azt csinálsz amikor/akivel/ahogyan/ahol akarod.Ez nem "szabad ország".
Demokrácia van és vele együtt szólásszabadság,de ugye az is korlátozva,de mivel jogszabályba nem ütközik nemtetszésem kinyilvánítása így megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!