Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan és hol kérte meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zokniszörny kérdése:

Hogyan és hol kérte meg a kezed a párod?

Figyelt kérdés
Különleges módon, vagy csak odamormogta az orra alatt, hogy hé, hozzám jössz feleségül? Bármilyen is a történet, én biztos nyomok neki egy zöld kezet. :)

2012. jún. 15. 00:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
Kedvenc együttesünk koncertjén voltunk, és a közös számunknál kiabálta a fülembe, hogy hozzámegyek e felségül :D Lehetőségekhez mérten egyből a nyakába ugrottam. Aztán koncert után a gyűrű is előkerült :)
2012. jún. 15. 02:16
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Majd írd meg azért, hogy megkérte-e a kezed, vagy hogy mit kaptál tőle:) És Boldog Születésnapot:)
2012. jún. 15. 02:20
 13/26 A kérdező kommentje:

Ezt kérlek, (azaz hogy szabad ország vagyunk-e, vagy sem) ne itt beszéljétek meg, ugyanis ez a téma meg nagyon nem a családi kapcsolatokhoz való.

Egyébként kedves "trollkodó" válaszoló, kicsit idegesítő, hogy gyik-en már senki sem kérdezhet semmit, mert mindig jön valaki, aki jól megmondja a tutit. Ne is haragudj, de nehogy már egy vadidegen mondja meg nekem, hogy miről tehetek föl kérdést, meg miről nem. :D

Köszönöm a születésnapi köszöntést. :) Szerintem egyébként nem lesz itt nagy lánykérés, csak igazság szerint nagyon vágynék rá, meg az elmúlt két napban annyit célozgatott rá, hogy már tűkön ülök. :D

2012. jún. 15. 02:24
 14/26 anonim ***** válasza:
93%
Nekem a szülőszobán. :D Apás szülés volt és miközben én ott szenvedek megkérdezte,hogy leszek-e a felesége. Azt hittem,hogy csak hülyéskedik,de rendesn volt nála gyűrü meg minden. (:
2012. jún. 15. 02:32
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
A 2 éves évfordulónk reggelén, felkelés után megkérdezte, hogy hozzá mennék-e feleségül. Még aznap elmentünk gyűrűket venni.
2012. jún. 15. 07:44
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
előtte 1 évig külön voltunk. van 1 közös gyermekünk, hozzá jött mindig, meg jóban is voltunk. karácsony előtt kibékültünk, szenteste megkérte a kezem, 2 hónap múlva lesz az esküvőnk.
2012. jún. 15. 08:10
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Dec. 30-án kérte meg a a kezemet, elutaztunk Egerbe szilveszterezni. Anyukája mindig gesztenyét rejtegetett nekünk mindenhova: táskába, cipőbe stb..., mondván, hogy szerencsét hoz. Tehát 30-án zuhogott a hó, elmentünk sétálni és ő elkezdett kutakodni a zsebében, elővette a gyűrűt, ami egy olyan tokban volt, ami úgy nézett ki(pláne a sötétben) mint egy gesztenye. Jót röhögtem, kikaptam a kezéből és majdnem eldobtam. Erre ő elkapta a kezemet, majd megállt a szíve. :D Letérdelt és megkérdezte, leszek- e a felesége. Tavaly november 11-én keltünk egybe.

Boldog szülinapot, kedves kérdező, kívánom, hogy teljesüljön a kívánságod!:)

2012. jún. 15. 09:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Boldog Születésnapot,kiváncsi vagyok,hogy megkéri e a kezed:)))))
2012. jún. 15. 10:03
 19/26 A kérdező kommentje:
Micsoda pofára esés lesz, ha nem lesz, mi? :D Amúgy eléggé tartok ettől az opciótól. :D
2012. jún. 15. 10:04
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Boldog szülinapot!!!Én is kíváncsi vagyok,hogy megkéri-e a kezed:)
2012. jún. 15. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!