Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kérte meg a párod a kezed? Mennyi idő után?
Szia!
Hol?A konyhában:)
Hogyan?Kinder tojásban volt a gyűrű:)
Mennyi idő után?Másfél év után.
Nem volt karácsony,nem volt semmi abban a hónapban,éppen ezért volt különleges.Április 11.-e volt,szép idő.
A karácsony,szülinapos stb lánykérés szerintem is snassz,a spontán váratlan az igazi.:)
4 év távkapcsolat, félév együttélés után, Bálint napon
az első randink helyszínén egy romantikus vacsora után
Kb 4 hónap után telefonon.A napot nem tudom pontosan.
Ő dolgozott,én pedig épp akkor keltem.Ébredés után rögtön hívtam,és a "hogy aludtál" után megkérdezte,hogy hozzámegyek-e feleségül :)
Már akkor is igent mondtam,de másfél éve voltunk együtt,mikor a gyűrűket megvettük,titokban hónapokig hordtuk,mikor csak ketten voltunk,de a családnak csak karácsonykor jelentettük be.
4 nap múlva fél éves házasok leszünk.
Hol és hogyan? Elkísért a válóperemre.Majd amikor kimondták a válást,hármasban beültünk egy kocsmába és megünnepeltük.(jó barátként váltam el) Hazafelé menet a kocsiban mondta,hogy ideje lenne összeházasodnunk..Így 2 nap múlva mentünk időpontot kérni..10 éve boldog házasságban élünk..
Egyébként csak 2 tanús esküvőnk volt,de 4-en voltunk.Az egyik a volt férjem volt,és a menyasszonya.(most már a felesége)
Otthon, a saját szobájában, 3 év után.
Kb. 100 db gyertya égett a szobában és az oda vezető lépcsőn, és minden tele volt szórva virágokkal. Már az esküvő is le volt szervezve. Mindenki tudott róla hetek óta. Csak én nem. Mindig azt mondta, hogy szte a házasság marhaság és elavult dolog. Sosem hittem, hogy meggondolja magát.:D
Megcsókolt és a szájában volt a gyűrű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!