Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kérte meg a párod a kezed? Mennyi idő után?
Közel 4 év után.
Tudta előre,hogy nagyon fárasztó lesz a napom ezért,mikor hazaértem,akkor gyertyás,habfürdős,illóolajos fürdő várt rám.Annyira örültem neki,hogy ilyen figyelmes és mondtam neki,hogy ő is jöjjön fürdeni velem.Mondta,hogy én csak helyezzem magam kényelembe,még dolga van,de mindjárt jön ő is.Befeküdtem a kádba és mikor belépett,akkor letérdelt a kád mellé és megkérte a kezem.Annyira váratlanul ért az egész,annak ellenére,hogy mit készített nekem össze előtte,hogy kipattantam a kádból és habosan,meztelenül a nyakába ugrottam.:D Persze tiszta víz és hab lett a ruhája,úgyhogy gyorsan levette és visszaültünk mindketten a kádba.
23N
nálunk is megvárta míg elmúlik a karácsony jan 15-re tette
előtte napokig kényeztetett (nem volt biztos, hogy igent mondok) aztán halálosan izgulva irulva pirulva letérdelt :)egy extra kis étteremben - de csak mi voltunk - én meg elrohantam volna, olyan zavarba jöttem.
előző vagyok lemaradt:
1 év után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!