Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadnátok ha egy pár mondjuk fél évvel hamarabb tartaná a polgárit, mint a templomit? Ti csináltatok ilyet? Minek a hatására történt így?
Fotográfusként találkoztam már ilyennel, nem kötötték az orromra az okát, de gondolom hivatalos papír vagy ügy miatt kellett így intézni. Nem volt vele semmi gond, ott voltam a polgárin és ott voltam néhány hónappal később a templomi esküvőn illetve az utána tartott lagzin is. Az is előfordulhat, hogy a lagzira még nem volt meg a teljes összeg és ezért vártak vele, hogy színvonalas bulit csapjanak.
Sok boldogságot!:)
Félre értések elkerülése véget NEM rólunk van szó, egy közeli barátunk hozta fel és kíváncsi vagyok mások véleményére.
Amúgy első, igazad van!
Nem hülyeség, fene tudja, milyen jogi ügyek kerültek előtérbe, ami miatt így jobb lesz elintézni a dolgokat.
Mi is gondoltunk már olyanra, hogy a polgárit lerendezzük csak négyen, legalább fizetni sem kell, és másnap meg mehet a rendes templomi és a lagzi. Ezzel időt és pénzt is lehet spórolni.
Nekünk is így volt, az ok: terhes voltam, így a polgárit megtartottuk, hogy már a férjem nevére kerüljön a baba. A lagziról sok vita ment, végül nem lett tartva, csak vacsora.
A templomi meg egyben volt a keresztelővel, gondoltuk ha már ott vagyunk, miért ne lenne meg az is...
Párom azt akarta hogy tavaly novemberben házasodjunk össze ketten és nyáron legyen lagzi, hát én megmondtam neki vagy egyben minden vagy semmi. Én felesleges felhajtásnak tartanám. Így augusztusban lesz egyszerre minden.
A ti esetetekben sem értem nem lenne logikus. Ha már megvan a polgári miért ne lehetne templomi vagy várjatok míg lesz annyi pénz. bár ha nem hívtok senkit akkor az úgy nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!