Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha reggel csináltatok valamilyen hajat esküvőre, akkor az mennyire fog úgy maradni délutánig?
De így is csak dél körül érek le, akkor meg már nem tudnak értem kimenni a pályaudvarig...
Nem mondták, hogy beraknak a többi lány fodrászához, meg nem is akarok ebben rájuk támaszkodni, de nem tudom mi lenne a jobb:
Itthon korán reggel elintézni és vigyázni a hajamra, vagy egy ottani fodrászhoz elmenni.
Ha hangsúlyozod a fordásznak, hogy alkalmi frizura lesz és nemcsak délutánig, hanem még a lakodalomba is úgy kell állnia, mint reggel, akkor olyan anyagokat fog használni, és annyi lakkot tesz rá, hogy ki fogja bírni a hajad. (De pl. ha konty, azzal nem támaszkodhatsz a busz ülésének!)
Az alkalmi firzura ezért kerül nagyságrendekkel többe, mint egy hétköznapi.
Igen?
Igazán csak göndöríteni akarom meg valami egyszerűen feltűzni félig. Szerencsére amúgyis hullámos a hajam, szerintem meg fogja tartani a göndörséget.
Ja és akkor még a sminkről nem is gondolkoztam: én nem szoktam magam festeni, magamnak nem tudom megcsinálni. Azt már tényleg nem lenne érdemes reggel megcsináltatni ugye? Nagyon zsíros a bőröm, izzadékony vagyok...
Ha jó fodrász csinálja, akkor az úgy marad még másnapra is, miután aludtál vele egyet.
Sajnos viszont rengeteg a béna fodrász, meg akiknek nincs gyakorlatuk az alkalmi frizurák készítésében. Na az ő hajaik egy óra múlva már nem olyan szépek, és a legkisebb külső behatástól kilazulnak.
Olyan fodrászt válassz, aki táncosoknak szokott frizurát csinálni. Gondolom, láttál már táncversenyt, ott ugyan nem olyan nagy, bodros frizurák vannak, viszont kibírják a táncot, ugrásokat, döntéseket.
A dolog trükkje egyébként a rengeteg hajlakk, tehát amikor nem csak úgy ráfúj a fodrász, hanem tincsenként rákeni a hajadra. Igazából ezt bárki meg tudja csinálni, de gyakorlat kell ahhoz, hogy jól nézzen ki a végeredmény.
Jaa így már neccesebb. A göndörített haj könnyebben tönkremegy, illetve összekócolódik. Kérd meg a fodrászt, hogy mikor végzett, egy csattal tűzze fel a lógó részt is, úgy utazz, és csak közvetlen az esküvő előtt bontsd ki.
A sminket felesleges előre megcsinálni, az biztosan tönkremegy. De biztos lesz ott sminkes, aki ki tud majd festeni téged. Vagy csak minimálisat használj, szempillaspirál, szájfény, púder, ezeket nem tudod elrontani és rengeteget dobnak a megjelenéseden.
Most gí hirtelen ilyesmi hajat képzelek el
Tényleg és lehetne hogy ami lelóg azt feltűzi, vagy én feltűzöm alul egy nagy csattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!