Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyit érdemes kifizetni egy élőzenét játszó, hat tagú, nagyon jó és sokoldalú zenekarnak, délután 5-től reggel 5-ig?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 04:37
2/8 anonim válasza:
Attól (is ) függ, vidéken, vagy városon. És h.ők honnan jönnek.
3/8 anonim válasza:
akkor már inkább egy "dj",aki azt játssza le amit akartok,az max 50ből kijön
egy 6tagú élő zenekar félmillio is lehet
4/8 anonim válasza:
Az én lagzimban, igaz, hogy az már 4 és fél éve volt, 4 tagú volt a zenekar. Este 6-tól reggel 6-ig játszottak, némi megszakítással (evés, ivás). Ők is sokoldalúak voltak, nem csak mulatóst, hanem slágereket is játszottak. Akkor nekik 80 ezret kellett fizetni. Nem tudom, hogy most mennyire mentek fel az árak.
5/8 anonim válasza:
Szerintem fejenként max. 40 ezret. Az 500.000 az rengeteg. Azért nehogy 100 ezret keressenek már egy este fejenként. Pláne gondolom számla nélkül. Mi kis városban a 4 tagúnak fejenként 30-at adtunk. Ha tényleg nagyon jók, akkor lehet adni 50 ezret, de annál többet nem.
6/8 anonim válasza:
Nekünk 2 és fél éve volt falun az esküvőnk. 4 (vagy 5) tagú zenekar volt (mindent játszottak), délután 2-től reggel fél 8-ig voltak (haza is kísértek), 80-90 ezer között fizettünk nekik. (Plusz bevételük volt még az a pénz, amit hajnalban a nótás kedvűek csúsztattak a zsebükbe :) )
7/8 anonim válasza:
hát szerintem gondold ki 1 ember gázsija mennyit ér, és azt szorozd 6-tal, vagy ha sokat utaznak miattatok, sok felszerelésük miatt 7-tel. én fejenként 15-20e-t tudok elképzelni, az össz.90e-140e
8/8 anonim válasza:
nekünk júniusban lesz az esküvőnk, 5 tagú zenekarnak 180.000-t fogunk fizetni, kb este 6tól hajnali 4ig (v ameddig a buli tart). Kb 130 km távolságról jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!