Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha reggel csináltatok valamilyen hajat esküvőre, akkor az mennyire fog úgy maradni délutánig?
És mi lenne, ha ott vidéken, ahol az esküvő lesz, ott mennél el fodrászhoz? Még lehet, jóval olcsóbban is jönnél ki!
Én is Budapesti vagyok, és vidéken volt az esküvőm, gyönyörű frizurát és sminket csináltak az ottani szalonban, és olyan áron, amennyiért itt Pesten rád se néznek.
A vidéki rokonok, ismerősök biztos tudnak segíteni. Ugyanígy a sminket is elintézhetnéd a ceremónia előtt.
Hát az a helyzet, hogy így esküvő előtt kicsit összerúgtam a port az ottani rokonokkal, és már sokkk lenne nekik engem is betenni az ő fodrászukhoz. Jó sok könyörgést kellene megcsinálnom, meg sok pofavágást eltűrnöm...
Én kérdeztem a menyasszonyt, hogy kihez tudnék elmenni és azt mondta, hogy az övé délelőtt őt csinálja meg (szépen fogalmazva) dél körül meg elmegy velük fényképezkedni. Kétszer kérdeztem rá és mindig ezt a választ kaptam.
Amúgy nekem is az lenne a leginkább kézenfekvő, de nem akarok nekik könyörögni. A sminket meg tényleg majd valahogy itthon kigyakorlom és az esküvő előtt kihúzom a szemem, szempillaspirál, meg veszek valami alapozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!