Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kellemtlen a helyzet. Mit tennetek?
Ne haragudj kérdező, hogy ezt mondom, de a párod sem normális, hogy ő meg meghívná az esküvőre, amikor ő is tudja, hogy minden családi összejövetelt, karácsonyt, ünnepet tönkretett.
Én a helyedben a párod elé állnék, és megmondanám, hogy nem érdekel, hogy sértődés lesz a vége, a sógor NEM JÖHET EL. Pont. Ha kérdőre von, mondd el, hogy attól, hogy az összes ünnepet tönkretette, te nem fogod végignézni, ahogy az esküvőt is tönkreteszi. (én még azt is hozzátenném, bár ez csak magánvélemény, hogy ha tönkreteszi az esküvőt, vagy balhézik, azon nyomban fogom magam, és otthagyok csapot papot, és megyek haza.)
Beteg ember, tény és való. De ha nekem lenne egy ilyen fiam vagy testvérem, én teljesen megérteném, ha nem akarnák elhívni az esküvőre. Eleve nem is engedném el, mert tudom, hogy kiszámíthatatlan, és nem tud viselkedni.
Szóval kérdező, mindenképpen beszélj a pároddal erről, mert az esküvőn amúgy is van min idegeskedni, hogy minden jól sikerüljön, ne kelljen még egy biztos problémát is bevenni az esküvőbe.
A lepontozásokból látom, hogy sokan egyszerűen nem értik, hogy miért baj az, ha az ilyen rokon eljön az esküvőre.
Na saját példámból kiindulva:
Rokonéknak szintén esküvő volt (igen, ott voltam sajnos), ott a nőnek volt egy hasonló kaliberű unokatestvére. A nő unokatestvérének az anyja ragaszkodott, hogy ő is eljöjjön az esküvőre. Ez az ember hasonló volt, mint amit a kérdező említett, annyival kiegészítve, hogy ő nem vitatkozott, hanem sértegetett másokat. A boldogító igen után elkezdett üvöltözni, szidni a menyasszonyt meg a párját, és 4 embert ki is lökött a padból. A menyasszonyhoz is odament üvöltözni, az anyja nem tudta leállítani, az egyik férfirokon odament, azzal meg nekiállt verekedni. Végül kidobták a francba. (azóta tilos eljönnie akármilyen családi rendezvényre)
Eredmény?
A drága unokatesó ezzel a produkcióval totál hazavágta az esküvőt, a menyasszonynak és a vőlegénynek egyáltalán nem volt ez boldog nap, a menyasszony sírt, a vendégek közül meg azért szép számmal voltak olyanok, akik a ceremónia végén egyszerűen hazamentek. Nagyon sajnáltam az ifjú párt.
Van olyan, amire a betegség sem mentség. Le lehet pontozni, de ez akkor is így van. Én sem akarnám, és szerintem a lepontozók se, hogy egy ilyen tegye tönkre életünk nagy napját, betegség ide vagy oda. Ha valaki mentális betegséggel küzd, és kiszámíthatatlan, akkor ugyanúgy neki se jó, ha tömegbe kerül.
Kérdező, ülj le a pároddal beszélgetni, és mondd el neki, hogy testvér ide vagy oda, neki sem tesz jót, ha tömegbe kerül, és te sem akarod végignézni, ahogy produkálja magát, utána meg nem lehet leállítani. Az írásod alapján a párod is nagyon jól tudja, hogy egyik családi program vagy ünnep sem sikerült jól, ha ő ott volt. Az esküvőt meg ne tegye tönkre, mert "az neki jól esik". És igen, ha nekem lenne ilyen gyerekem vagy testvére, ugyan nekem se esne jól, de teljesen megérteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!