Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kellemtlen a helyzet. Mit tennetek?
"Nem lehetne tudtán kívül valamilyen enyhe nyugtatót adni neki ami néhány órára normálissá vagy akár kótyagossá teszi,ha kell kérd ki egy orvos véleményét,hogy milyen szert érdemes használni."
Remek ötlet, végül is bűncselekmény, de semmi gond. Aztán ne adj Isten, olyan cuccot kap, aminek az összetevőjére allergiás, csak nem tud róla a jó szándékú gyógyszeradagoló, sőt talán a páciens sem, és remek lesz a végeredmény.
Tudod, nem véletlenül orvos írja fel a nyugtatót...
Végül is ez mindegy!!!!
De annyi bizonyos egy ilyen kényes szituációból nem fogtok egyhamar kijönni.
Saját történet: Én egy mentálisan sérült felnőtt fiatalember szülője volnék. Két éve meghívta az unokatestvérem fia az esküvőjére a családomat! legnagyobb meglepetésemre egy héttel az esküvő előtt felhívott és azt kérték tőlem, hogy a őt lehetőleg ne hozzuk el! SOHA NEM FOGOM NEKIK MEGBOCSÁJTANI EZT A TETTÜKET!!!!! legutóbb egy temetésen találkoztunk szóba sem álltunk velük!Elismerem olyan az én gyerekem amilyen... idegenek el is ítélhetik ezért!!! De egy családnak össze kell tartania!!!! Ott nincs olyan hogy nem tudom elfogadni a másikat!!!!Szégyenlem őt!!!!Érdekes, hogy a fiúnkkal színházba, hangversenyre, rendezvényekre, étterembe gond nélkül eltudunk járni. Visszük magunkkal. Viselkedése változó,néha nagyon feltűnő és azt is bevallom,hogy néha megnéznek bennünket. Soha nem érdekelt, hogy egy idegen mit gondol róla ! de hogy ezt az előítéletet családtagtól kapjuk.... na ezt soha nem fogom megemészteni... Most őszintén! Olyan is előfordulhat, hogy valaki jobban felönt a garatra és végig rókázza a termet pedig az előtte tök normálisnak tűnt....
Szóval érdemben semmi hasznosat nem tudok tanácsolni. Pároddal együtt hozzatok egy közös döntést!És vállaljátok a következményeket!
A férjem családjában is van egy beteg rokon. Az illető enyhén szellemi fogyatékos. Ő is sokszor hirtelen, minden ok nélkül beleköt idegen emberekbe, sokszor köpköd. Volt rá példa, hogy egy karácsonyi nagy családi összejövetelnél amikor a család az ünnepi ebédét fogyasztotta, a rokon az asztalnál ülve egyszerűen maga alá pisilt, azzal indokolva, hogy nem volt kedve kimenni. A férjem húgának tavaly volt az eljegyzése ami szintén egy családi összejövetelt eredményezett. Az eljegyzés volt az utolsó csepp a pohárban amikor még toleráns és elnéző volt az ember a betegsége miatt. Amikor a vőlegény a gyűrűt átadta a menyasszonynak a rokon elővette a nemi szervét, és hangosan röhögött, hogy a férjem húga mától tudni fogja miért lóg valami a férfiak lába között. Hatalmas balhé lett belőle. Annyira sajnáltam a leendő sógornőmet. Most augusztusban lesz a nagy lakodalom. De ők nem engednek a nyomásnak. A rokon nem mehet a lagziba, amit én nagyon is megértek. ( a mi esküvőnk 2 tanús volt, így nekem nem volt ilyen gondom)
Persze most megy a balhé anyósomék és a lányuk között, mert nem engedi, hogy elmenjen a lagziba.
A pasas egyébként apósom előző házasságából született fia, vagyis a férjem és a sógornőm féltestvére, de nagyon nagy korkülönbség van köztük. Nem együtt nőttek fel, így nem kötődnek egymáshoz érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!