Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pánt nélküli ruhában nem mehetek a templomba, csak boleróval? És a rövid ruhákkal mi a helyzet?
Én úgy gondolom, bármilyen felekezetű templomba, szentélybe, imaházba is megyek, csak vendég vagyok ott. Az alap, hogy tisztelem a vendéglátóim érzéseit, igényeit a megjelenésemmel kapcsolatban. Úgy általánosságban minden vallásra igaz, hogy a túl rövid, kivágott, dekoltált, pánt nélküli stb. ruha kerülendő. Magyarországon viszonylag elnézőek az emberek ezzel kapcsolatba, de ettől még nem szabad visszaélni ezzel, hanem tiszteletben kell tartani az illemszabályokat.
Számtalan országban van a templom bejáratánál kendős szekrényke, ahol a turistáknak le kell teríteniük a vállat, eltakarni a rövidnadrágból kilátszó lábakat. Bulgáriában, Olaszországban és Máltán tuti, hogy így van, de tudomásom szerint Spanyolországban, Lengyelországban is elég szigorúak. Máltán pl. egy huszonéves helyi fiú vitte a forrónadrágos turista után a kendőket, nem csak az idősebbeket zavarja. :)
Én mindenképp igyekeznék menyasszonyként ezeknek megfelelni. A stílus maga az ember, ennyi figyelmet megérdemel az a felekezet, akitől az áldást kérjük a házasságunkra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!