Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ruha ilyen "gagyi"?
Szalonba még nem sikerült elmennem,de ma voltam esküvő kiállításon és valami borzalom 67 flakonból készült "ruhaköltemények" szinte csillog az egész anyag annyi a műszál benne...engem az ilyen mindig valami kínai gagyi póló anyagára emlékeztet, amire ha ránézel is hatszor megizzadsz.
Egy ilyenhez oda mentem és 40-től-100 ezerig lehet bérelni náluk...a többihez már oda sem mertem menni.
Ti hol béreltetek, és mennyiért? Képet esetleg tudtok linkelni? JA, arról nem is beszélve,hogy mindenhol kb 38-as méretű ruhákat nyomnak...az ilyen helyeken lehet emberi méretet is venni?
Az, hogy mi az átlag kor függő is azért...
Én 25 éves vagyok 171 cm és 36-38-as ruhákat hordok 59 kilóval.
Édesanyám 51 éves és 160 cm és 40-es ruhákat hord. Pedig nem kövér. csak nem olyan az alakja már, mint egy gepárdnak. Na bumm.
Szóval azért ne kövérezzünk itt minden átgondolás nélkül.
"Csak egy figyelmeztetés.la boglarka mellett a Kati szalon felkapott még, az is nagyon ..hm..szóval nem az igazi,mha tenyleg vannak igényeid... "
Kicsit off, de ha már így szóba hoztad, ha én kifejezetten díszamgyar stílusú ruhát szeretnék, akkor hol keressek a Lati szalonon kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!