Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden ruha ilyen "gagyi"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ruha ilyen "gagyi"?

Figyelt kérdés

Szalonba még nem sikerült elmennem,de ma voltam esküvő kiállításon és valami borzalom 67 flakonból készült "ruhaköltemények" szinte csillog az egész anyag annyi a műszál benne...engem az ilyen mindig valami kínai gagyi póló anyagára emlékeztet, amire ha ránézel is hatszor megizzadsz.

Egy ilyenhez oda mentem és 40-től-100 ezerig lehet bérelni náluk...a többihez már oda sem mertem menni.

Ti hol béreltetek, és mennyiért? Képet esetleg tudtok linkelni? JA, arról nem is beszélve,hogy mindenhol kb 38-as méretű ruhákat nyomnak...az ilyen helyeken lehet emberi méretet is venni?

2015. febr. 7. 18:28
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
80%

"thebox.com/hu/c/eskuvoi-ruhak_1181

Egyedi méretre is készítenek, szóval ha pontosan le tudod magadat mérni, akkor tökéletesen fog rajtad állni. :) "

Hehe... ez meg egy kínai utánzatkészítő oldal...persze, "méretre készített" - meg emellett nem szálirányban szabott, elálló, durván ronda műanyag...

2015. febr. 7. 21:50
 32/43 anonim ***** válasza:
68%

"Hehe... ez meg egy kínai utánzatkészítő oldal...persze, "méretre készített" - meg emellett nem szálirányban szabott, elálló, durván ronda műanyag..."

Mondom, az én ruhám innen volt, és tökéletesen állt, és minőségileg is kifogástalan volt. Ezt nem csak én gondolom így, varrónő ismerősöm is megerősítette.

Csak segíteni akartam a kérdezőnek, és leírtam a saját tapasztalatomat, ezennel töredelmesen bocsánatot kérek érte. :)

2015. febr. 7. 21:52
 33/43 A kérdező kommentje:
Azt lehetne tudni kedves utolsó,h melyik ruha volt a kiválasztott? (privi)
2015. febr. 7. 22:01
 34/43 anonim ***** válasza:
77%

Csak egy figyelmeztetés.la boglarka mellett a Kati szalon felkapott még, az is nagyon ..hm..szóval nem az igazi,mha tenyleg vannak igényeid...

Előbb menj el,mnevesebb szalonokba prőbálni, magadon másképp állnak a ruhak, mint amik amúgy tetszenenek...tapasztalat...

Sőt a szín sem mindegy..mert fehér és feher közt van különbség, nem mindenkinek áll jól a vakítófehér..az ivory vagy ekrü...érdemes megnézni

2015. febr. 7. 22:36
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Arra számíthatsz, hogy 100-150-ig vannak az átlagos bérlés árak. Ha a varratás mellett döntesz, akkor ennyiből, vagy ennél kicsit olcsóbban is tudsz varratni minőségi anyagokból, ha nem csipkét szeretnél. Valaki írt előttem is minőségi szalonokat, (pl. a Royalt), ha varratsz, akkor is érdemes megnézned 1-2 fazont, hogy lásd, mi áll jól. A szalonok többsége fel van készülve a 38-astól eltérő méretekre is, ezért is van, hogy a ruhák többsége fűzős.

Nekem varrónő készíti 170-ért a ruhám.

2015. febr. 8. 12:57
 36/43 anonim ***** válasza:
37%

Ahol én néztem, ott is kb 34-40-es méretekig voltak ruhák, mondjuk nekem elég is ez a skála. A bérleti díj egy jó minőségű ruhánál kb 150000 Ft, de drágábbat is láttam. 100000 környékén ezek a nagyon műszálasok vannak, és a nem túl felkapott helyeken nagyobb méretben is találsz. A híres divattervezők nem nagyon készítenek ruhát nagy méretben.

Egyébként szerintem mindegy milyen ruhát veszel, mert mindegyikben meleged lesz.

Én őszinte leszek, bemérgeltem magam és a Boglárka szalonban vettem ruhát. A varrónőm szerint nagyon jó vétel volt, és szerintem is. Átalakítjuk a felsőrészét csipkével és így egy kölcsönzési ár töredékéért lesz saját ruhám.

2015. febr. 8. 16:40
 37/43 anonim ***** válasza:
68%
A 38 nem abnormális, az átlag magyar viszont csóró és nincs ízlése, ezért tudnak a gagyi műanyag ruhák is elkelni.
2015. febr. 8. 17:41
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jövőre lesz az esküvőm, de én már régen eldöntöttem, hogy varratni fogom a ruhámat. Több oka is van:

- sok szalonban tényleg gagyi a minőség

- ahol jó a minőség, az drága

- én találtam a közelben egy direkt menyasszonyi ruhákra szakosodott varrónőt, aki pontosan az alakomra varrja a ruhát (akár az utolsó napon is tud igazítani rajta)

- egy varrónő olyan anyagból varrja, amilyet akarsz

- az esküvő után el lehet adni, így csak néhány 10.000 Ft veszteséged lesz rajta.

2015. febr. 9. 09:11
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nem tudom ,h hova valósi vagy , de én mohácsról a Bélavári Zitától bérlem. [link]

Igaz egy kicsit drága, de a minősége nagyon jó és egyediek is.:)

2015. febr. 9. 14:06
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

nem csipem a tucat habcsok ruhakat A Zita ruhai tenyleg szepek

csak kelet eu divat a hofeher kolasuveg habcsok ruha

2015. febr. 9. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!