Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden ruha ilyen "gagyi"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ruha ilyen "gagyi"?

Figyelt kérdés

Szalonba még nem sikerült elmennem,de ma voltam esküvő kiállításon és valami borzalom 67 flakonból készült "ruhaköltemények" szinte csillog az egész anyag annyi a műszál benne...engem az ilyen mindig valami kínai gagyi póló anyagára emlékeztet, amire ha ránézel is hatszor megizzadsz.

Egy ilyenhez oda mentem és 40-től-100 ezerig lehet bérelni náluk...a többihez már oda sem mertem menni.

Ti hol béreltetek, és mennyiért? Képet esetleg tudtok linkelni? JA, arról nem is beszélve,hogy mindenhol kb 38-as méretű ruhákat nyomnak...az ilyen helyeken lehet emberi méretet is venni?

2015. febr. 7. 18:28
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
82%
Azt én is megértem, hogy a 34-36-os méretet kicsinek ítéli a közvélemény, de a 38 az teljesen normális méret. Az átlag nő 165 centi körül mozog, ehhez normális, egészséges alakkal kb. a 38-as ruha tartozik.
2015. febr. 7. 19:10
 12/43 anonim ***** válasza:
38%

kover?

Es? szerinted a csak a 38 meret talal part ill csak ok mennek ferjhez??

szerencsere nem kilora merik a szerelmet es a hazassagot sem

2015. febr. 7. 19:11
 13/43 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem itt nem a kövérségről van szó, hanem a kérdező arrogáns és provokatív stílusáról. Mintha 46-os méret alatt nem is emberek lennének. Pedig pl. én se vagyok csontsovány, sőt... de alacsony vagyok, így a 38-as mérettel kicsit még teltebbnek is számítok...
2015. febr. 7. 19:22
 14/43 A kérdező kommentje:
Az emberi méretet úgy kell venni,hogy Én egy ember vagyok...nem modell, nem egy olyas valaki,akit a címlapon mutogatnak nem egy olyas valaki,aki 50 kilósan is virnyákol,hogy kövér... csak egy ember...
2015. febr. 7. 19:36
 15/43 anonim ***** válasza:
76%

Borzasztó a hozzáállásod az egészhez, biztos, hogy ilyen keserűen akarsz férjhez menni? Elvileg már a készülődésnek is a boldogságról kellene szólnia.

A jó minőségű ruhát meg kell fizetni, de el kell fogadni, hogy a menyasszonyi ruha nem tréningöltözet, sosem lesz olyan kényelmes.

A 38 teljesen normális méret, ugye tudod, hogy a modellek, címlaplányok nullás méretre törekszenek (32, XXS) ez valóban durva és radikális, nem a 38.

2015. febr. 7. 19:43
 16/43 anonim ***** válasza:
87%

Lehet természetes anyagú, kényelmes ruhákat is kapni, de annak az ára sem 40.000. 100.000 körül már talán bérelhetsz egyszerűbb fajtákat jó anyaggal, csak a jobb nevű szalonokban kell keresni. Az oka pedig az, hogy a természetes anyagok előállítása és karbantartása, gondozása is sokkal kényesebb, nehezebb munka, mint a szintetikusé. A poliészterrel azt csinálsz, amit akarsz, nem fog tönkremenni, moshatod, gyűrheted, de egy hernyóselyem, vagy szatén sokkal körülményesebb, jobban oda kell figyelni rá, és a varrási folyamatnál sem mindegy hogy bánunk vele. Nem is beszélve arról, ha kézzel vert csipke, kézi hímzés van rajta, és nem gépi. A minőségért, munkáért mindig is fizetni kellett, ez ma sincs máshogy.

A 38-as pedig az átlagos, M-es méret, semmi gond nincs vele. A 34-36-os az XS, S, azok valóban kicsik. A 42 már a molett méretezés.

2015. febr. 7. 19:49
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

40-100ig bérelve csak gagyi lesz...

Ahonnan az én ruhám volt, az előző szezon modelljei 105-től kezdődtek, bérelve...

Nem volt egy sem műanyag, sem utánzat

Így is izzadtam benne, pedig 10fok volt.. Gyanitom a 8 réteg miatt(nem spóroltak az anyaggal)plusz az alsőszoknya..

38 az emberi méret..

Én 67 kg vagyok, 38-assal úgy hogy 174 cm vagyok...teljesen átlag alkatom van, nincs kockás hasam, de hurkáim sem...

Egyébként ennél persze vannak nagyobb méretek is, de kiállításra az ideális 36-38-at viszik,mert a baba is kb akkora,mplusz kiálltva az mutat jól...

2015. febr. 7. 20:02
 18/43 A kérdező kommentje:

NA!

Akkor így a nagy felháborodásra még egy kérdés! XD

A (Bp.) Boglárka szalon ruhái is jelmezek? Mert, hát szépen vannak fotózva :D

csak egy pl.: [link]

2015. febr. 7. 20:03
 19/43 anonim ***** válasza:
93%
Fotón bármi lehet szép, élőben kéne látni.
2015. febr. 7. 20:10
 20/43 A kérdező kommentje:

Pont ezért érdeklődöm először mielőtt időt -rosszabb esetben pénzt- pocsékolnák bármire is.Én megrögzött előre informálódó vagyok.

Jó,tehát gagyi :D szuper!

2015. febr. 7. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!