Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az menyasszonyi ruha szalonokban engedik lefényképezni a felpróbált ruhákat?
szalonfüggő
Nekem a legtöbb helyen engedték
Nekem csak akkor engedték amikor lefoglaltuk.
Azt mondták azért nem lehet mert akkor álnokul megvarratom és nem onnan kölcsönzöm.
Első vagyok én nem voltam olyan szalonban, ahol külföldi ruhák lettek volna.
Olyan szalonokban voltam, akik varrják a ruhákat. Kivéve Irina, de nála "kötelező" fényképezni.
Amikor én voltam ruhát próbálni anno nem engedték a fényképezést.
Volt ahol azt mondtam hogy anyukámnak szeretném megmutatni hogy segítsen dönteni. Akkor még nem voltak okostelefonok. Ott azt mondták hogy fényképezővel nem, de telefonnal lefényképezhetem.
Szerintem a kölcsönzősök belefáradtak már a sok próbálgató, fényképezgető kuncsaftba akik vissza sem mennek hozzájuk. Többek közt így próbálják védeni magukat. Fölöslegesen sem szeretnek egy ruhával többet próbálni a menyasszonyokra. Például ha látják rajtad hogy biztos azt a darabot kölcsönöznéd ki, csak kíváncsi vagy hogy állna rajtad
Nekem a saját ruháikat meg a nagy márkák ruháit is engedték, csak megkértek, hogy ne reklámozzam.
Egyébként pont inkább a márkák képeivel kapcsolatban mondják, hogy nem kéne reklámozni, mert az esküvős profi fotós képek meg a katalógus képek ugye köszönőviszonyban sincsenek azzal, amit mondjuk telefonnal lőnek a szalonban és érthető módon senki sem örül annak, ha a remek portékájáról közzé tesznek egy szar képet, aztán nézi a fél facebook, hogy dikk a mori lee ruhája milyen szar má', közben meg a kép szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!