Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden ruha ilyen "gagyi"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ruha ilyen "gagyi"?

Figyelt kérdés

Szalonba még nem sikerült elmennem,de ma voltam esküvő kiállításon és valami borzalom 67 flakonból készült "ruhaköltemények" szinte csillog az egész anyag annyi a műszál benne...engem az ilyen mindig valami kínai gagyi póló anyagára emlékeztet, amire ha ránézel is hatszor megizzadsz.

Egy ilyenhez oda mentem és 40-től-100 ezerig lehet bérelni náluk...a többihez már oda sem mertem menni.

Ti hol béreltetek, és mennyiért? Képet esetleg tudtok linkelni? JA, arról nem is beszélve,hogy mindenhol kb 38-as méretű ruhákat nyomnak...az ilyen helyeken lehet emberi méretet is venni?

2015. febr. 7. 18:28
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
34%

"kover?

Es? szerinted a csak a 38 meret talal part ill csak ok mennek ferjhez??

szerencsere nem kilora merik a szerelmet es a hazassagot sem

"

ezt senki nem mondta, de attól még a 40-42 kövér

a magyar lakosság több mint 1/3-a erősen túlsúlyos

ettől még a 38-as egy teljesen normális méret

2015. febr. 7. 21:05
 22/43 anonim ***** válasza:
48%
A vitába beszallva, egy kicsit offolok: 165 cm vagyok, 50 kg, és a 38 -as ruha épp hogy jó. Inkább a 40 -es. És mások szerint sovány vagyok. Úgyhogy szerintem is az átlag a 40-42. Az alatt inkább sovány.
2015. febr. 7. 21:10
 23/43 anonim ***** válasza:
33%

Ha szerinted a 38-as túl kicsi, akkor te igencsak kövérkés lehetsz, ne is haragudj...

Rám a 34-esek jók, néha 32-es, és még nekem is kellene fogynom... Ennek többek között az az oka persze, hogy minden márkából mást jelent a méretezés. Tally Weilj-ben pl. még a 38-as is kicsi rám sokszor, ellenben az Orsey-ban a 32-es is lóg... Szóval nagyon-nagyon buta kijelentést tettél!

2015. febr. 7. 21:14
 24/43 anonim ***** válasza:
49%
Ez nem kijelentés, ez így van. Na, kövér az tényleg nem vagyok. Mindent lehet rám mondani, de ezt nem.
2015. febr. 7. 21:16
 25/43 anonim ***** válasza:
91%

23-as: Én 168cm és 50 kg vagyok, és 34-36-os a méretem (inkább 34), pedig a 3 centis különbség nem indokolna ekkora méretkülönbséget, szóval szerintem ez alkat kérdése lehet :)

Nem merném megtippelni mekkora az átlag, szerintem is 38 körül lehet. Nálam a 38-as méretű menyasszonyi ruhát kellett átalakítani, meg is szenvedett vele a varrónő, pedig elvileg én lennék az "ideális" 90-60-90 méret mintapéldája, csak alacsonyan :D Viszont tényleg érdemes nem az olcsóságra menni, hanem olyan szalonokba is menni, ahol elismert külföldi/magyar tervezők ruhái is vannak, mert sajnos nagyon sok a Kínából/Ukrajnából importált műanyag ruha :/

2015. febr. 7. 21:17
 26/43 anonim ***** válasza:
64%
Igen, biztosan alkatfüggő. De én elég nem vagyok ilyen madarcsontu törékeny nő, biztos ezért. Bár a márkák közt is tényleg van különbség méretben.
2015. febr. 7. 21:21
 27/43 anonim ***** válasza:
39%

azt megnézném, hogy 165 cm/50 kg-mal a 40-es ruha jó csak rád, én 80 kg vagyok és 160 cm, nadrágból 40-eset hordok, minden egyébből S-est ill 38-ast

amikor épp nem vagyok kövér és 60-65 kg vagyok, akkor 34-36-os ruhákat hordok

te inkább csak piszkosul nem tudod eltalálni a méreted vagy szereted, ha lötyög rajtad a ruha

és igen, aki 40-42-es ruhákat hord, az túlsúlyos, ezen nincs mit szépíteni

2015. febr. 7. 21:33
 28/43 anonim ***** válasza:
81%
Jó, akkor most megyek megnézem hányas a nadrágom...
2015. febr. 7. 21:42
 29/43 anonim ***** válasza:
50%

Én innen rendeltem a ruhámat:

[link]

Egyedi méretre is készítenek, szóval ha pontosan le tudod magadat mérni, akkor tökéletesen fog rajtad állni. :)

Gyönyörű lett a ruhám, egyáltalán nem gagyi, és nem is spórolták ki belőle az anyagot.

És szerintem elég jó áron vannak a ruhák, hatalmas választékban. A készítés + szállítási idő mondjuk sok, 6-8 hét, meg az is tény, hogy vámot kell fizetni, ami nincs feltüntetve az oldalon, de szerintem még ezzel együtt is bőven megéri.

Mielőtt innen rendeltem, voltam szalonokban is, de többnyire csak lesajnáló pillantásokat meg fejrázást kaptam, pedig nekem 36-os a méretem. Csak épp kismama voltam, hatalmas pocakkal, és már jöttek is a kedves elutasítások, hogy "sajnálom, de ekkora méretben nincs ruhánk, talán tessék megnézni molett üzletben".

2015. febr. 7. 21:43
 30/43 anonim ***** válasza:
89%
Oopsz, júúj.... Tényleg...34-es. Hú! :-)
2015. febr. 7. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!