Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ruha ilyen "gagyi"?
Szalonba még nem sikerült elmennem,de ma voltam esküvő kiállításon és valami borzalom 67 flakonból készült "ruhaköltemények" szinte csillog az egész anyag annyi a műszál benne...engem az ilyen mindig valami kínai gagyi póló anyagára emlékeztet, amire ha ránézel is hatszor megizzadsz.
Egy ilyenhez oda mentem és 40-től-100 ezerig lehet bérelni náluk...a többihez már oda sem mertem menni.
Ti hol béreltetek, és mennyiért? Képet esetleg tudtok linkelni? JA, arról nem is beszélve,hogy mindenhol kb 38-as méretű ruhákat nyomnak...az ilyen helyeken lehet emberi méretet is venni?
Mit értesz "emberi" méreten??? A 38 az az M-es, azaz medium méretnek felel meg kb. Szerintem ez elég emberi.
Egyébként nem, nem minden ruha gagyi, menj el normális szalonba, és ott találsz majd szépeket.
nagyon sok szinvonalas szalon van persze az arak is szinvonalasak.
A Linea raffelli ruhak nem giccsesek csodaszepek egeszen 52 meretig vannak nem nylonosok de aruk az van.
vannak normális ruhák is, csak azokért többet kell fizetni.
A 38-as meg teljesen normális méret, ha neked nem jó, akkor a TE méreteddel van baj.
ne mondja nekem senki hogy 38 a normalis
Egy atlag no 40-42 merete hord
"ne mondja nekem senki hogy 38 a normalis
Egy atlag no 40-42 merete hord" az átlag nő kövér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!