Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden ruha ilyen "gagyi"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ruha ilyen "gagyi"?

Figyelt kérdés

Szalonba még nem sikerült elmennem,de ma voltam esküvő kiállításon és valami borzalom 67 flakonból készült "ruhaköltemények" szinte csillog az egész anyag annyi a műszál benne...engem az ilyen mindig valami kínai gagyi póló anyagára emlékeztet, amire ha ránézel is hatszor megizzadsz.

Egy ilyenhez oda mentem és 40-től-100 ezerig lehet bérelni náluk...a többihez már oda sem mertem menni.

Ti hol béreltetek, és mennyiért? Képet esetleg tudtok linkelni? JA, arról nem is beszélve,hogy mindenhol kb 38-as méretű ruhákat nyomnak...az ilyen helyeken lehet emberi méretet is venni?

2015. febr. 7. 18:28
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
92%

Mit értesz "emberi" méreten??? A 38 az az M-es, azaz medium méretnek felel meg kb. Szerintem ez elég emberi.

Egyébként nem, nem minden ruha gagyi, menj el normális szalonba, és ott találsz majd szépeket.

2015. febr. 7. 18:30
 2/43 anonim ***** válasza:
21%
sajnos igen, a legtöbb ... vegyél anyagokat,és egy normális varrónő féláron megvarrja neked
2015. febr. 7. 18:33
 3/43 anonim ***** válasza:
17%
Eskövő 1x van, ha megizzadsz legalább kívánatosabb leszel az ágyba, mert több feromonod lesz a nászéjszakán. A lényeg, hogy mivel jól csillog ezért jól néz ki. Jah és nem olcsó az esküvő
2015. febr. 7. 18:35
 4/43 A kérdező kommentje:
Nekem ez a fajta "csillogás" a kínai 800 forintos póló "csillogására" emlékeztet...és nem is véletlenül ezek szerint...HA leizzadok benne, legalább a bokámon lecsurogva távozik az anyatermészetbe (rosszabb esetben a cipőbe csurog) mert ugye a nejlon nem híres a nedv szívó képességéről :D
2015. febr. 7. 18:41
 5/43 anonim ***** válasza:
40%

nagyon sok szinvonalas szalon van persze az arak is szinvonalasak.

A Linea raffelli ruhak nem giccsesek csodaszepek egeszen 52 meretig vannak nem nylonosok de aruk az van.

[link]

2015. febr. 7. 18:44
 6/43 anonim ***** válasza:
53%

vannak normális ruhák is, csak azokért többet kell fizetni.

A 38-as meg teljesen normális méret, ha neked nem jó, akkor a TE méreteddel van baj.

2015. febr. 7. 18:51
 7/43 anonim ***** válasza:
93%
Igen, sajnos ennyiért csak műanyag borzalom jelmezeket fogsz találni, akinek sikerült szépet ennyiért, az szerencsés. Ha igazán szépet akarsz, keresd azokat a szalonokat, ahol Pronovias ruhákat kölcsönöznek. Ott nem fogsz csalódni.
2015. febr. 7. 18:56
 8/43 anonim ***** válasza:
67%
Mit értesz emberi méret alatt...?
2015. febr. 7. 19:04
 9/43 anonim ***** válasza:
28%

ne mondja nekem senki hogy 38 a normalis

Egy atlag no 40-42 merete hord

2015. febr. 7. 19:05
 10/43 anonim ***** válasza:
19%

"ne mondja nekem senki hogy 38 a normalis

Egy atlag no 40-42 merete hord" az átlag nő kövér

2015. febr. 7. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!