Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyasszony a leánybúcsún...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszony a leánybúcsún kidobta a chippendale fiút. Jól tette?

Figyelt kérdés

Konkrétan én is ott voltam, titokban hívták, erre a menyasszony úgy kidobta őket, hogy olyat én még nem láttam! Azt mondta, akik meghívták, soha többet nem áll szóba velük.

Ti is ezt tettétek volna a helyében? ?

2015. jan. 12. 21:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem irtózatosan prosztó szokás táncosokat hívni leánybúcsúra. Legénybúcsúra is.
2015. jan. 13. 15:57
 32/36 anonim ***** válasza:
98%

Csak egyetérteni tudok a menyasszonnyal. Akkora egy proli szokás ez a chippendalesdi... Rendkívül kreatívak voltak a szervezők. Nagyon sértve érezném magam, hogyha a barátaim, engem ismerve, csak ennyire jutnának, ez egy idejétmúlt, klisés "poén".

Gondolom volt fsztorta és limuzin is. Ja és persze Coelho idézetekkel kívántak sok boldogságot a menyasszonynak.

2015. jan. 13. 16:50
 33/36 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem eléggé "jó" barátnői vannak, akiknek annyi fogalmuk sincs, hogy ő mit szeret. Én sem tartanék semmire egy sztriptíztáncosnőt, és csalódott lennék, ha a barátaim ennyire sem ismernének. És ez nem prűdség, hanem ízlés kérdése. Nekem semmi bajom azzal, ha vkinek erre van igénye, de nekem nincs.
2015. jan. 14. 16:00
 34/36 anonim ***** válasza:
76%

Vannak, akiknek a házasság szentebb, mint az átlag. Aki ilyen, az nem veszi jó néven az eféle meglepetést. Hogy a barátnőivel sem akar szóba állni, az lehet egy felindultságból kiszalad mondat is. Bár az igazi barátok ismerik egymást annyira, hogy tudják, mivel okoznak meglepetést és mivel bántanak meg.

Az sem kizárt, hogy a vőlegény nagyon féltékeny típus, de az is lehet, hogy megígérték egymásnak, nem lesz ilyesmi a bulin. Vannak, akik még tudják, mit jelent az adott szó. Lényeg: Sok oka lehet ennek, ezt tiszteletben kell tartani. De az örök haragot szerintem kialussza majd.

2015. febr. 3. 13:29
 35/36 anonim ***** válasza:
97%

"Szerintem irtózatosan prosztó szokás táncosokat hívni leánybúcsúra. Legénybúcsúra is."

Ott a pont!

2015. febr. 3. 23:04
 36/36 anonim ***** válasza:
94%
Hűha, valakinek nagyon nem tetszett a válaszom. Vagy én fogalmaztam rosszul, vagy az illető nem értette meg a mondandóm, vagy valaki szerint jó dolog ha kérés nélkül hívnak chippendale fiút egy lánybúcsúba. A mondókám lényege az lett volna, hogy egy áltag ember max elbazsalyog egy chippendale fiún, még ha nem is tetszik neki a dolog, de nem csinál belőle ügyet. ÉS vannak olyanok, akik neveltetésük okán is sértőnek, felháborítónak, gusztustalannak tartják. Ezt kell tiszteletben tartani és ezért jó, ha az állítólagos barát egy kicsit ismeri az illetőt. MErt ezt tudnia kellett volna. Szóval nem meglepő a menyasszony ilyetén reagálása, de nem hiszem, hogy életre szóló lesz a haragja.
2015. febr. 5. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!