Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszony a leánybúcsún kidobta a chippendale fiút. Jól tette?
Konkrétan én is ott voltam, titokban hívták, erre a menyasszony úgy kidobta őket, hogy olyat én még nem láttam! Azt mondta, akik meghívták, soha többet nem áll szóba velük.
Ti is ezt tettétek volna a helyében? ?
Csak egyetérteni tudok a menyasszonnyal. Akkora egy proli szokás ez a chippendalesdi... Rendkívül kreatívak voltak a szervezők. Nagyon sértve érezném magam, hogyha a barátaim, engem ismerve, csak ennyire jutnának, ez egy idejétmúlt, klisés "poén".
Gondolom volt fsztorta és limuzin is. Ja és persze Coelho idézetekkel kívántak sok boldogságot a menyasszonynak.
Vannak, akiknek a házasság szentebb, mint az átlag. Aki ilyen, az nem veszi jó néven az eféle meglepetést. Hogy a barátnőivel sem akar szóba állni, az lehet egy felindultságból kiszalad mondat is. Bár az igazi barátok ismerik egymást annyira, hogy tudják, mivel okoznak meglepetést és mivel bántanak meg.
Az sem kizárt, hogy a vőlegény nagyon féltékeny típus, de az is lehet, hogy megígérték egymásnak, nem lesz ilyesmi a bulin. Vannak, akik még tudják, mit jelent az adott szó. Lényeg: Sok oka lehet ennek, ezt tiszteletben kell tartani. De az örök haragot szerintem kialussza majd.
"Szerintem irtózatosan prosztó szokás táncosokat hívni leánybúcsúra. Legénybúcsúra is."
Ott a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!