Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyasszony a leánybúcsún...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszony a leánybúcsún kidobta a chippendale fiút. Jól tette?

Figyelt kérdés

Konkrétan én is ott voltam, titokban hívták, erre a menyasszony úgy kidobta őket, hogy olyat én még nem láttam! Azt mondta, akik meghívták, soha többet nem áll szóba velük.

Ti is ezt tettétek volna a helyében? ?

2015. jan. 12. 21:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
38%
Ó a sok álszent. Kár hogy én mást tapasztalok az ilyen lány búcsúkon:-)))
2015. jan. 12. 21:55
 12/36 anonim ***** válasza:
15%

Attól még, hogy nem akart aktív részese lenni a műsornak, a csajoknak meghagyhatta volna hangulat fokozó elemnek. Aki független, hagy csorgassa a nyálát a "szépfijura".

Ha így nem tud kezelni egy váratlan helyzetet, a vőlegénye szomorú házas évek elé nézz. Na most őszintén, melyik férfi mer majd olyan témát előhozni, a mi nem fér össze a hölgyike értékrendszerével...

2015. jan. 12. 21:55
 13/36 anonim ***** válasza:
76%
Én is kipenderítettem volna, azokkal együtt, akik hívták! Ha már valakik a barátaim, az esküvőm előtt ne maguknak szervezzenek bulit, ha meg mégis, akkor ne én legyek rá az ürügy.. Ha engem akarnak szórakoztatni, előbb kérdezzenek meg. Ezt a menyasszonyt nem kérdezték meg, így jártak...
2015. jan. 12. 21:57
 14/36 A kérdező kommentje:
Előre meg volt beszélve, h nem lesz ilyen. Én is nagyot néztem, számomra nyilvánvaló volt, h nem fér bele ez a "hölgyike" értékrendjébe. Neki a házasság, a jegyesség szent dolog, mondjuk megértem, h többet látni se akarja, aki telibef*sta a leánybúcsúját.
2015. jan. 12. 21:58
 15/36 anonim ***** válasza:
78%
Nekem sem tetszett volna. Egyszerűen nem vagyok ilyen típus. Lehet hogy kidobtam volna, bár én eléggé toleráns vagyok, így lehet hogy csak annyit kértem volna, mellőzzék a műsort, igyanak meg valamit aztán menjenek.
2015. jan. 12. 21:59
 16/36 anonim ***** válasza:
89%
Azért tartom én ezt furcsának, hogy egyáltalán megtörténhetett ilyen sztori, mert nyilván jelen voltak a szervezésnél a legjobb barátnők, esetleg közeli családtagok, testvérek, unokatesók, akik jól ismerték a menyasszonyt és tudták, hogy nem véletlenül kérte amit kért és hogy mennyire nem fér bele az értékrendjébe és hogy ezzel megbántják. Mégis belementek egy ilyen poénba? Ez annyira nonszensznek tűnik.
2015. jan. 12. 22:01
 17/36 A kérdező kommentje:
Ja és persze azért nem ordítozva meg ilyenek, felszólította őket, h távozzanak.
2015. jan. 12. 22:01
 18/36 anonim ***** válasza:
87%
Igen, én is ezt tettem volna. Alapból nem is jönnek be a kigyúrt-gyantázott selyemfiúk, másrészt viszolygok idegen pasik pucér testétől, kizárólag az aktuális párom érdekel ilyen minőségben. Mindenki tudja róla, hogy nem vagyok kíváncsi ilyesmire, de ha nem lenne világos, leánybúcsú előtt is közölném velük, nehogy hiba történjen. Ha mindezek ellenére mégis megjelennek a fiúk, akkor elküldöm őket (nem az ő hibájuk, hogy valami h*lye odaszervezte őket, szóval azért nem kivágom őket), és én is nagyon-nagyon megharagudnék arra, aki rám akarta erőltetni az akaratát az én leánybúcsúmon. Mélységesen csalódnék benne. Nem vagyok annyira prűd, hogy elítéljem, ha mások élvezik a produkciót, de ha én nem akarom, akkor az én leánybúcsúmon nem lesz vetkőzés.
2015. jan. 12. 22:03
 19/36 anonim ***** válasza:
87%
Vannak emberek, akik nem szeretik az ilyet, főleg a nők között. Küldje is el. Azért nem kell udvariaskodva elviselni egy ilyen műsort, hogy az egész ünneplést elrontsa. Meg kell érteni, hogy van akit ez érzékenyen érint és kész.
2015. jan. 12. 22:04
 20/36 anonim ***** válasza:
16%
Állott tóban lakik a béka.
2015. jan. 12. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!