Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszony a leánybúcsún kidobta a chippendale fiút. Jól tette?
Konkrétan én is ott voltam, titokban hívták, erre a menyasszony úgy kidobta őket, hogy olyat én még nem láttam! Azt mondta, akik meghívták, soha többet nem áll szóba velük.
Ti is ezt tettétek volna a helyében? ?
Nem is értem, hogy most mi a baj a menyasszonnyal???
Örülök, hogy néha adódik még -igaz, hogy elvétve-, egy-egy normális értékrenddel bíró lány is, a sok-sok rib anc között!!
Az egész dolog gáz, de nem úgy, ahogy sokan gondolják.
1. A chippendale fiú nem tehet semmiről, felkérték, tehát ment. Nem kellett volna kidobni, el lehetett volna szépen is küldeni.
2. Eleve mások testét megvenni, szórakozásnak használni nagyon embertelen. Nem elég, hogy a legénybúcsúkon bevett szokás a sztriptíztáncos, most még a lányok is elkezdték, mondván: ha a fiúknak szabad, nekünk is. Sztriptíz, öltánc, prostitúció: mind-mind ízléstelen és lealacsonyító. De nem annak, aki csinálja, hanem annak, aki igénybe veszi ezeket.
Én nem hàborodtam volna fel,ha megjelent volna egy chippendale fiú a lànybùcsùmon(nem mintha
lett volna lànybùcsùm)Én màr csak olyan furcsa vagyok,hogy tetszenek a kigyùrt testű fiatal pasik,és szivesen elnézegetem őket.Tudom,hogy az ide író embereknek ez halálos bűn,de azért leírtam a véleményemet.
Most őszintén, kiknek szexi az ha egy "férfi" kelleti magát, dörgölőzik? Én rájuk sem bírok nézni, annyira vissza tetsző, nem életszerű, erőltetett....
Nekem az szexibb ha egy pasi félmeztelenül neki áll fát vágni....na itt kezdődik a férfi kategória....
Én is elküldtem volna!
Szerintem is jól tette a menyasszony, hogy kidobta őket.
Sőt, azt is megértem, ha nem akar a szervezőkkel beszélni többet, mert a kérése ellenére cselekedtek.
A leánybúcsú arról szóljon már, amit a menyasszony akar, ne a barátnők öröméről.
Egyébként én már hallottam olyanról, hogy a "barátnők" tönkre akarták tenni a kapcsolatot még házasság előtt, mert féltékenyek voltak - és ezért mindent megpróbáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!