Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszony a leánybúcsún kidobta a chippendale fiút. Jól tette?
Konkrétan én is ott voltam, titokban hívták, erre a menyasszony úgy kidobta őket, hogy olyat én még nem láttam! Azt mondta, akik meghívták, soha többet nem áll szóba velük.
Ti is ezt tettétek volna a helyében? ?
lehet h a vőlegény féltékenykedő típus,és nem akart bajba keveredni.
..én nem dobtam volna ki:DD
Nem, én előre szóltam az illetékesnek, hogy nem szeretnek iylen meglepit,
Ha lett volna, én sem vállaltam volna..mert nem akartam..( egyébkent voltam már, láttam mar ilyet, akkor azért mentem, de a lánybúcsumin nem karatam.
Ha az ő elveinek nem felelt meg, vagy nem akart iylet, akkor teljesen jól tette..
Azt meg nem értem, hogy a szervezők nem ismerik a menyassszonyt eléggé, vagy csak leszarták és maguknak szerveztek bulit???
Balgaság volt ezt tenni. Az ilyen esetben a chippendale meghívása nem azt jelenti, hogy össze is kell feküdnie vele.
De hibáztak azok is, akik meghívták. Ennyire nem ismerték a menyasszonyt.
Először is előre megbeszéltem volna a lányokkal, hogy ilyesmit nem szeretnék. Ha ezt semmibe veszik, az alapból elég nagy parasztság. Ennek ellenére azért szóba álltam volna a barátnőkkel, még ha nem is örültem volna az akciónak.
A fiúval meg nem cirkuszoltam volna, jó, adja elő a műsorát, lehet, még nevettem is volna egy jót, mert nekem inkább viccesek a chippendale fiúk, mint szexik. :D A barátnők meg hadd szórakozzanak.
Fülig szerelmes menyasszonyként az esküvőm előtt nyilván nem fogdostam volna, meg ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!