Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nösülnétek mégegyszer?
Figyelt kérdés
8 évig voltam eggyütt a feleségemmel. Az utolso évre szörnyen elhidegültünk egymástol.(Már külön szobában aludtunk)De válásrol nem volt szo, mert nem akartunk papirokkal nyüglödni...Amikor megismerkedtem egy lánnyal. Elsöre látásra megfogott, nem tudtam levenni rola a szemem. Fagyit árult egy bevásárlo központban:) De nem mertem odamenni hozzá, annak ellenére sem,h . ö is észrevett, és edesen, néha kihivoan mosolygott.A 4 nap eröt vettem magamon és vettem nála fagyit. Nem ugy sült el, ahogy terveztem...Szinte letámadott : "Szia Baby,mit szeretnél?" kérdése mellé csatolta a tökéletes mosolyát. Lefagytam. Megszolalni sem tudtam, csak mutogattam, és gondolom nem is kell mondanom, h. vörös voltam, mint a paprika.... Onnantol kezdve minden nap mentem fagyizni, és minden nap bátrabb lettem, hamarosan sikerült elhivnom randizni. Tökéletesen sikerült. Ugydöntöttem elválok! És, h. nekem kell ez a lány! Nem sokkal késöbb odaköltöztem hozzá, mert nem volt hova mennem. Egy honapot nála laktam, utána találtam lakást. Eggyütt átköltöztünk az enyémbe. És a mai napig boldogan élek vele! Soha nem veszekszünk, mindig fel tud viditani, ha baj van felnött ember modjára megtudjuk beszélni, és a sex is tökéletes! Lassan egy éve vagyunk eggyütt, és ugy érzem, h. nagyon passzolunk, szeretném megkérni a kezét. De a mai nap sikerült kicsit eltántorodnom. Behivott az ügyvédem. Az exfeleségem mindenemböl ki akar forgatni, és hazudozott rolam a saját ügyvédjének, h. több pénzt csikarjon ki belölem. Ez nem jelent nagy gondot, mert minden hazugságot bizonyitékkal cáfolni tudok. De nem szeretnék mégegyszer ilyen szörnyü válást átélni. Vélemény?2010. febr. 5. 21:50
11/12 duhaj ervin válasza:
Most tényleg nem számít a kor különbség,de leszel még 60 éves is!No! Most mosolyogsz?Tapasztalat!
12/12 anonim válasza:
akkor inkább ne... ilyen hatalmas korkülönbséggel nem sülhet el jól a dolog. házassági szerződés pedig kell, nem légy ilyen jóhiszemű. te nem tanulsz a saját hibáidból sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!