Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nösülnétek mégegyszer?
Szerintem légy optimista.Azért mert az exed ilyen volt,nem jelenti azt hogy ez a lány is olyan lesz.No meg aztán házassági szerződést is lehet kötni,ha bizonytalan vagy.
Van gyermeked már?
Nem minden kapcsolat fut zátonyra. A (leendő) volt feleségeddel nem működött, és szerencsére nem maradtatok meg elhidegülve egymás mellett, hanem esélyt adtál magadnak a boldogságra egy másik nővel. Nem szabad félned meghoznod a döntést, hogy elvedd-e vagy sem, ha szereted, érzed hogy viszont szeret, és szeretnéd, illetve ő is szeretné, hogy erről papír is legyen, akkor ne félj, ne rágódj a múlton és ne hozz fel magadnak olyan dolgokat, hogy mi lesz ha... Vágj bele és kívánok nektek sok boldogságot.
20/N
Szintén hasonló cipőben jártam,de mi csak élettársak voltunk a volt párommal.2 év után az édesanyja kezdte biztatni,hogy akkor fiam,mikor lesz már unoka meg házasság,ilyenek.Én akkor sem és azóta sem akarok gyereket.De mikor vége lett annak a kapcsolatnak,osztozkodni akartam(a volt párom és az anyja) mert ugye az én házamat úgymond közösen fizettük a kicsi fiával,és akkor már jár neki.Ügyvéd lett a dologból,de persze nem tudta bizonyítani,hogy együtt éltünk.Én pedig tudtam azt bizonyítani,hogy mennyi volt a fizetésem és mennyit hozott haza a párom.
Szóval még élettársi kapcsolatnál is megtörténik sok minden,de én a házamból nem adok.
A jelenlegi párommal,aki a vőlegényem,nincs ilyen gond,az elején tisztáztam,mi a helyzet.Házassági szerződést is fogunk írni(fizetéskor)benne lesz minden részletesen,még a mikró is!De komolyan.Nem akarok olyanon bukni,ami az enyém.
Szerintem ti is csináljatok szerződést,abból baj nem lehet.És ha ti is összeházasodtok,sok boldogságot nektek előre is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!