Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nösülnétek mégegyszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nösülnétek mégegyszer?

Figyelt kérdés
8 évig voltam eggyütt a feleségemmel. Az utolso évre szörnyen elhidegültünk egymástol.(Már külön szobában aludtunk)De válásrol nem volt szo, mert nem akartunk papirokkal nyüglödni...Amikor megismerkedtem egy lánnyal. Elsöre látásra megfogott, nem tudtam levenni rola a szemem. Fagyit árult egy bevásárlo központban:) De nem mertem odamenni hozzá, annak ellenére sem,h . ö is észrevett, és edesen, néha kihivoan mosolygott.A 4 nap eröt vettem magamon és vettem nála fagyit. Nem ugy sült el, ahogy terveztem...Szinte letámadott : "Szia Baby,mit szeretnél?" kérdése mellé csatolta a tökéletes mosolyát. Lefagytam. Megszolalni sem tudtam, csak mutogattam, és gondolom nem is kell mondanom, h. vörös voltam, mint a paprika.... Onnantol kezdve minden nap mentem fagyizni, és minden nap bátrabb lettem, hamarosan sikerült elhivnom randizni. Tökéletesen sikerült. Ugydöntöttem elválok! És, h. nekem kell ez a lány! Nem sokkal késöbb odaköltöztem hozzá, mert nem volt hova mennem. Egy honapot nála laktam, utána találtam lakást. Eggyütt átköltöztünk az enyémbe. És a mai napig boldogan élek vele! Soha nem veszekszünk, mindig fel tud viditani, ha baj van felnött ember modjára megtudjuk beszélni, és a sex is tökéletes! Lassan egy éve vagyunk eggyütt, és ugy érzem, h. nagyon passzolunk, szeretném megkérni a kezét. De a mai nap sikerült kicsit eltántorodnom. Behivott az ügyvédem. Az exfeleségem mindenemböl ki akar forgatni, és hazudozott rolam a saját ügyvédjének, h. több pénzt csikarjon ki belölem. Ez nem jelent nagy gondot, mert minden hazugságot bizonyitékkal cáfolni tudok. De nem szeretnék mégegyszer ilyen szörnyü válást átélni. Vélemény?
2010. febr. 5. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Ne nősülj, vagy ha úgyis ügyvédnél jársz, kérdezősködj a házassági szerződésről.
2010. febr. 5. 21:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem légy optimista.Azért mert az exed ilyen volt,nem jelenti azt hogy ez a lány is olyan lesz.No meg aztán házassági szerződést is lehet kötni,ha bizonytalan vagy.

Van gyermeked már?

2010. febr. 5. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem minden kapcsolat fut zátonyra. A (leendő) volt feleségeddel nem működött, és szerencsére nem maradtatok meg elhidegülve egymás mellett, hanem esélyt adtál magadnak a boldogságra egy másik nővel. Nem szabad félned meghoznod a döntést, hogy elvedd-e vagy sem, ha szereted, érzed hogy viszont szeret, és szeretnéd, illetve ő is szeretné, hogy erről papír is legyen, akkor ne félj, ne rágódj a múlton és ne hozz fel magadnak olyan dolgokat, hogy mi lesz ha... Vágj bele és kívánok nektek sok boldogságot.

20/N

2010. febr. 5. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha igazán jó miért kell a papír,én nem nősülnék.
2010. febr. 5. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
Most nagyon sokan hülye szemétnek fognak nézni, és sok lepontozást kapok, de véleményem szerint nem normális aki a mai világban házasodik. Egyrészt mert felesleges pénzkidobás egy papírért, semmivel sem lesz több a papírtól mint amennyitek volt házasság előtt. Max mondhatod azt hogy ő a férjem ill. feleségem. A másik ok a szétválás. Ha mindkét fél úgy dönt hogy rendben van válás legyen, tehát közös megegyezés alapján, még akkor is sok idő mire minden lerendeződik, és új kapcsolatba nehéz így kezdeni. Meg aztán ilyen vagyonmegosztás, olyan vagyonmegosztás. Ha meg még gyerek is van, arról ne is beszéljünk. Szerintem egy felesleges dolog, ami jópár évet évet boldogabbá tehetne ha nem házasok lennének az adott illetők, jó pár anyagi megtakarítást, és jó nagy gondokat vehetne le a válláról az aki nem nősül ill. megy férjhez.
2010. febr. 5. 22:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Nincs még gyerek, eddig nem voltam benne biztos, h. akarok. Most nem vagyok benne biztos, h. nem akarok. A házassági szerzödésröl annyit, h. amikor ez a lány megtudta, h. volt feleségem, azt mondta, h. ha esetleg mi odajutunk, h. házasság, ö csak akkor megy bele, ha aláirhat egy ilyen szerzödést! Abszolut békés megbizhato természetü. Annyi barátja van, különbözö korosztályokbol, amennyi nekem sosem volt!
2010. febr. 5. 23:47
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
Rendben van, de miért kell összeházasodni és egy halom pénzt kidobni az ablakon azért mert te gyereket akarsz? Egy papírért? Papír nélkül is lehet gyereked. De te tudod.
2010. febr. 6. 09:17
 8/12 anonim ***** válasza:
mindenképpen házassági szerződéssel, és ha akarsz gyereket, azt is írasd bele, hogy válás esetén hogyan nevelitek tovább a gyereket. nem viccelek, ez komoly. hány évesek vagytok?
2010. febr. 6. 21:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Szintén hasonló cipőben jártam,de mi csak élettársak voltunk a volt párommal.2 év után az édesanyja kezdte biztatni,hogy akkor fiam,mikor lesz már unoka meg házasság,ilyenek.Én akkor sem és azóta sem akarok gyereket.De mikor vége lett annak a kapcsolatnak,osztozkodni akartam(a volt párom és az anyja) mert ugye az én házamat úgymond közösen fizettük a kicsi fiával,és akkor már jár neki.Ügyvéd lett a dologból,de persze nem tudta bizonyítani,hogy együtt éltünk.Én pedig tudtam azt bizonyítani,hogy mennyi volt a fizetésem és mennyit hozott haza a párom.

Szóval még élettársi kapcsolatnál is megtörténik sok minden,de én a házamból nem adok.

A jelenlegi párommal,aki a vőlegényem,nincs ilyen gond,az elején tisztáztam,mi a helyzet.Házassági szerződést is fogunk írni(fizetéskor)benne lesz minden részletesen,még a mikró is!De komolyan.Nem akarok olyanon bukni,ami az enyém.

Szerintem ti is csináljatok szerződést,abból baj nem lehet.És ha ti is összeházasodtok,sok boldogságot nektek előre is!!

2010. febr. 7. 12:01
 10/12 A kérdező kommentje:
A korunk talán kicsit durva. Én 36 éves vagyok, a párom 22. Szerencsére nem nézek ki anyira öregnek, emiatt az elején meg is vezettem a korommal.Amikor megtudta, kiakadt, de mondta,h. nem érdekli a korom, csak ne hazudjak! Azota minden rendben. Ö akarná a házassági szerzödést, én megalázonak tartanám vele szemben, olyan, mintha nem biznék meg benne. Tudom az elözö kapcsolataibol, h. nem zsákmányol ki senkit.Volt egy több éves kapcsolata, szinte ö butorozta be saját pénzböl a közös lakást, amikor kiderült, h. a gyerek megcsalta, fogta magát és lelépett, mindent ott hagyott, és nem is kérte vissza, uj életet kezdett. És ezt a szüleitöl is hallottam, ugyhogy nem mese.(Szekrények, ágyak, tv.)Ami azért nem kevés pénz.Itthon Közös kasszán vagyunk.Felesleges dolgokat nem vesz. Korához képest fantasztikus felfogása van!
2010. febr. 7. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!