Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasság külföldivel - úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság külföldivel - úgy, hogy nem beszéljük egymás nyelvét?

Figyelt kérdés

Mivel már többször szóba került a házasság, néha elgondolkozom, hogyan is lehetne az esküvőt megvalósítani. A párom külföldi, nem beszéljük egymás nyelvét, az angol a közös nyelvünk. Neki óriási családja van, simán összehozna csak ő 100 főt, ellenben nekem tulajdonképpen nincsen családm, a szüleim meghaltak, a távoli rokonok szerte az országban, 10 éve nem is láttam őket. Az utóbbi években folyamatosan költöztem, így nagy baráti társaságom sincsen, közülük senki nem venné zokon, ha nem hívnám meg őket.

Szóval: hogy lehetne ezt összehozni? A párom nagy esküvőt szeretne a saját országában, ami nekem előreláthatólag egy nagy szenvedés lenne, 100 ismeretlen ember között, akikből tízet ha ismerek, plusz nem is érteném a vőfélyt, meg úgy az egészet, úgyhogy arra gondoltam, megesküdhetnénk előtte tengerparton/Angliában/akárhol, utána tartanánk egy lagzit náluk, de az már nem ugyan az, ők meg annyira hagyománytisztelők, hogy nagyon... Szerintetek?

2015. jan. 1. 18:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
62%

"Neki óriási családja van, simán összehozna csak ő 100 főt"

Vajon mi lehet ezek után?

Talán egy romániai nagycsaládos kisebbségi??

2015. jan. 2. 00:04
 32/34 anonim ***** válasza:
84%

Pedig tiszta magyar vagy, mert lenézed a másik kultúráját, az a fontos, hogy neked jó legyen. Más véleményét meg meg se hallgatod..

Tipikus magyar vagy, sajnálom.

2015. jan. 2. 00:19
 33/34 anonim ***** válasza:
59%

31-es, hiába románozol itt, teljesen felesleges. Ha ismernéd őket, tudnád, hogy a szokások ott sem térnek el a megszokott, magyar szokásoktól. Illetve igen, lehet vannak hagyományok, mint ahogy itt is, magyar falvakban, területenként lehetnek különböző hagyományok. De egetverő különbség nincs!

Kérdező, ha ilyen 7 pecsétes titok a párod nemzetisége, old meg magad a problémát, miért kérsz itt tanácsot. Hiszen minden választ elútasítasz.

2015. jan. 2. 08:22
 34/34 anonim válasza:
Azért én kíváncsi lettem volna a pasi nemzetiségére :D
2021. aug. 14. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!