Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldivel esküvő?
Figyelt kérdés
Ha itthon kötünk házasságot, kell kint is, vagy ha lefordítjuk a papírokat, az elég?
És hogy oldanátok meg a külön családokat?
Utaztatni egyik országból a másikba elég macerás ennyi embert :S Tartsunk kettő esküvőt? A vőlegényem azt mondta, rám bízza a szervezést, csak a legfontosabb pontokban egyeztetünk.
Ha anyagilag megtehetitek a 2 esküvőt, akkor miért ne? Vannak akik a világ összes országában házasodnak :) Mi a párommal áprilisban esküdünk Németországban 2 tanúval, aztán amint meglesz minden papírunk nekilátunk egy otthoni nagy esküvő szervezésének. (Na jó, nem annyira nagy, nagyon max 80 fő)
2014. febr. 18. 18:11
2/12 A kérdező kommentje:
Annyi pénzünk azért sajnos nincs :) Nekem itthon a szüleim, a családom, kint pedig a vőlegényem családja, jó sokan mindkét országban :)
Vagy csináljunk valahol 1 hivatalos szertartást, és két helyen külön partit a két országi családnak? :)
2014. febr. 18. 18:16
3/12 anonim válasza:
Az is megoldás. És ha összeírnátok a vendégeket mindkét részről, és akinek kevesebb van, őket utaztatjátok :)?
2014. febr. 18. 18:20
4/12 A kérdező kommentje:
Az én oldalamon kb 20 ember, a vőlegényemnél kb 40. Nem tudom, ilyenkor a házasulandók fizetik az utaztatást? Mert ha igen, akkor sajnos muszáj 2 országban tartani, mert mi sajnos nem fogjuk tudni kifizetni :S
2014. febr. 18. 18:21
5/12 anonim válasza:
Mintha csak én tettem volna fel a kérdést, ugyanez a dilemma! Viszont elég egy helyen házasságot kötni, a másik országban talán csak honosítani kell:)
2014. febr. 18. 18:31
6/12 anonim válasza:
én kötnék egy egyházit az egyik országban, megünnepelném, a másikban meg az állami házasságot.
2014. febr. 18. 19:19
7/12 anonim válasza:
Most már kíváncsivá tettél :) Melyik a másik ország?
2014. febr. 18. 19:27
8/12 A kérdező kommentje:
Dánia :)
2014. febr. 18. 19:43
9/12 anonim válasza:
Mi Franciaországban házasodtunk össze, szük családi körben,- az én részemröl, anyukám, bátyám, barátnöm (aki a tanu volt), férjem részéröl is anyuka, testvérei, és a nagyszülei. Mivel részemröl csak 3 emberröl volt szo, ezért küldtük nekik a repjegyet, és egy hetet töltöttek nálunk.
2014. febr. 18. 19:47
10/12 anonim válasza:
Ismerős USA-ban lakik, ott volt a polgári, meg egy kis ünnepség.
Aztán itthon tartották a templomit, amire 1-2 rokon eljött a vőlegény családjából (szülők, testvérek) és utána itthon is egy kisebb összejövetel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!