Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, bevállalnátok ilyen esküvőt?
Figyelt kérdés
Hogy semmi lakodalom, semmi cécó, csak bementek, aláírjátok a papírokat az anyakönyv vezetőnél, két tanú, és pont.
Semmi szülők, rokonság, barátok vagy fogadás.
Ahogy fehér ruha sem, semmi alkalmi, csak valami hétköznapi viselet.
Nem. Szeretnék fehér ruhát, bulit, kaját, családot, jó emlékeket, fotókat, zenét. Pedig nem vagyok különösebben házasságpárti, főleg, hogy a szüleimet kivéve eddig körülöttem szinte minden pár elvált, akár rokonokról, akár barátokról beszélünk. De egyszer akkor is szeretnék egy ilyen "nagy napot", aztán majd próbálok bízni benne, hogy mi a 2. évfordulónkon nem a bíróságon csücsülünk a válóperen.
2014. dec. 20. 01:21
22/34 anonim válasza:
Miután utálok középpontban lenni, igen bevállalnék egy ilyet. Nekünk a polgárin ott voltak a család, rokonok, barátok, kollegák, utána pedig volt egy szűk, családi vacsora. Nekem ez is bőven elég volt. Főleg, miután szakadt az eső... :-(
2014. dec. 20. 07:30
23/34 anonim válasza:
Fuhh en nem nem. Az elso ilyen volt es valami borzalmas. Aztan tonkre is ment ez a hazassag es elvaltam (nem ezert). A masodik mar szep volt, feher ruha meg minden, a szeretteimmel egyutt. Nem voltak sokan, 30an kb. Na az mar jol sikerult :)
2014. dec. 20. 07:58
24/34 anonim válasza:
Én nem szeretem a nagy felhajtást és nem szeretek a középpontban lenni, így az esküvőnk is két tanús volt, a tanúk az én és a férjem legjobb barátja volt. Utána a közeli parkban csináltunk pár képet, majd elmentünk együtt egy étterembe négyesben és jól elbeszélgettünk. Ez 10 éve volt, most is együtt vagyunk és soha nem jutott eszembe, hogy jobb lett volna nagy esküvő.
Van olyan ismerősöm, akik a világraszóló esküvőjükre felvett hitelt még a válás után is törlesztették. De ez csak egy szélsőséges eset.
A legjobb, ha úgy csináljátok, ahogy nektek megfelel. Ha nagy esküvő az álmotok, akkor nagy legyen, ha két tanús, akkor meg az. Ahogy nektek jó.
2014. dec. 20. 09:02
25/34 anonim válasza:
Ha meghazasodnek, tuti igy csinalnam.
Az mar mas kerdes, hogy ezzek mekkora sertodottseget valtanak ki a falusias felfogasu csaladtagokbol es rokonokbol.
2014. dec. 20. 09:29
26/34 anonim válasza:
Én azért nem hétköznapi ruhában tenném, azért megtisztelném magunkat és a döntésünket valami elegánsabb darabbal, de amúgy nekem ezzel nincs gondom, annak ellenére, hogy nekem tuti nem ilyen lesz.
2014. dec. 20. 20:15
27/34 anonim válasza:
En nem. Nem kell nekem millios eskuvo, de azert legyen valami kis buli legalabb. Elvegre nem vonatjegyet venni megyunk, ahogy az egyik elottem szolo is irta, hanem eskut teszunk, hogy egyutt eljuk le az eletunket. Maximum akkor vallalnek be ilyet, ha abszolut nem lenne penzunk, bar azert legalabb egy jobb ruha neg valami kertiparti legyen mar. De ez en vagyok, ha neked es a parodnak bejon ez altalad vazolt eskuvo, akkor nyugodtan.
2014. dec. 20. 20:27
28/34 anonim válasza:
Nem. Gomdolj bele amikor ott van mindenki aki számít
A búcsúzkodás a szülőktől/nagyszülőktől/ testvérektől stb. A menyasszonytánc amikor minden számodra fontos emberrel táncolsz egyet,talán az utolsót. A lánykikérés, a vicces vőfély, a kocsival való vonulás és dudálás. Az a csodaszép ruha. Ha van rá lehetőségetek akkor szerintem tartsatok egy nagy lagzit. Amúgy mi az oka,hogy ő ennyire egyszerűt akar?
2014. dec. 21. 09:07
29/34 anonim válasza:
Majd csak a harmadik - negyedik esküvőmön!
2014. dec. 21. 13:43
30/34 anonim válasza:
Igen, de ha ilyen egyszerűre vesszük az esküvőt, a nászút valami nagyon tuti helyen legyen, és legalább egy hónapig tartson :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!