Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Már nagyon szeretnék esküvőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renbaba kérdése:

Már nagyon szeretnék esküvőt, már van közös gyerek is. A párom nem hozza szóba, szerintetek?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt, és van egy 3 éves kislányunk. A párom öccsének most lesz esküvője, a menyasszonyával kb 1 éve vannak együtt. Nem nagyon erőltettem az esküvőt az eljegyzés után, mivel sok kiadásunk volt, (ház stb.) de mostmár egy kicsit zavar hogy mi nem vagyunk házasok. Jól megvagyunk, bár vannak hullámvölgyek mint mindenhol, de nem engednénk el egymás kezét. Kicsit zavar, hogy a másik lány hamarabb "benne lesz a családban". Félre ne értsétek, örülök nekik hogy boldogok, csak nem is tudom valahogy kicsit szorongok miatta. Szerintetek? Előre is köszönöm :)
2014. nov. 14. 13:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

EZt a pároddal kéne megbeszélni.

Egyszerüen állj elé,és mond el mit szeretnél.

2014. nov. 14. 13:34
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Ha 6 éve egy ágyban fekszel le és egy ágyban ébredsz a pároddal, akkor miért nem tudod egy az egyben megbeszélni vele, hogy szeretnéd, ha összeházasodnátok. Őszinteség, minden sunyiság nélkül, mint minden más közös dologban!
2014. nov. 14. 13:37
 3/19 anonim ***** válasza:
79%

Felesleges belemenni ebbe a "licitversenybe". Hidd el, nem attól lesz valaki jobban benne a családban, hogy beházosodik-e vagy sem.

Nálunk is én már régebbi bútordarab vagyok, mint sógornőm, de ott egy jól irányzott gyerekáldással, egy éven belül "bekerült a családba", míg én "csak" barátnő voltam.

De velem sokkal jobb anyóséknak a viszonyunk, mint vele, mert én szép lassan beépültem, része lettem :)

Mire mi is házasodunk, ők már 3 éves házasok lesznek, de ez engem nem zavar, mert nem az ő életüket akarjuk élni, hanem a sajátunkat.

Nálatok is, ne a környezet határozza meg, hogy mikor KELL házasodni, hanem amikor mind a ketten úgy döntötök.

2014. nov. 14. 13:42
 4/19 anonim ***** válasza:
56%
Én biztos nem szültem volna gyereket olyan kapcsolatban, ahol még azt sem merem őszintén átbeszélni, mit várunk a kapcsolattól. Akarunk-e esküvőt, stb.
2014. nov. 14. 13:42
 5/19 anonim ***** válasza:
60%

Miert is venne el erre valasozlj.

Veled lakik szultel neki gondoskodsz rola ez a feleseg feladata ezt te mind betoltod.

2014. nov. 14. 13:45
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Megértelek. Nem írtad, hogy beszéltetek-e erről, és mit gondol a párod?
2014. nov. 14. 14:08
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem itt a jó alkalom. Mond el, hogy örülsz az öccse boldogságának és kérdezd meg, hogy a ti esküvőtök szerinte mikor lenne esedékes, mivel hogy már el is jegyzett téged. Ne várj arra, hogy majd ő szóba hozza. Hozd szóba te.
2014. nov. 14. 14:15
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Kérdezd meg tőle, hogy hogy gondolkozik a témáról, mik a tervei ezzel kapcsolatban a közeljövőben.

Nekem olyan furcsa, hogy ez nem alap nálatok, hogy ilyen kérdéseket megbeszéljetek.

2014. nov. 14. 14:21
 9/19 anonim ***** válasza:
82%
És ezt miért nem beszélitek meg a pároddal?
2014. nov. 14. 15:15
 10/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha el akarna venni, akkor már rég megtette volna.
2014. nov. 14. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!