Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon szeretnék esküvőt, már van közös gyerek is. A párom nem hozza szóba, szerintetek?
EZt a pároddal kéne megbeszélni.
Egyszerüen állj elé,és mond el mit szeretnél.
Felesleges belemenni ebbe a "licitversenybe". Hidd el, nem attól lesz valaki jobban benne a családban, hogy beházosodik-e vagy sem.
Nálunk is én már régebbi bútordarab vagyok, mint sógornőm, de ott egy jól irányzott gyerekáldással, egy éven belül "bekerült a családba", míg én "csak" barátnő voltam.
De velem sokkal jobb anyóséknak a viszonyunk, mint vele, mert én szép lassan beépültem, része lettem :)
Mire mi is házasodunk, ők már 3 éves házasok lesznek, de ez engem nem zavar, mert nem az ő életüket akarjuk élni, hanem a sajátunkat.
Nálatok is, ne a környezet határozza meg, hogy mikor KELL házasodni, hanem amikor mind a ketten úgy döntötök.
Miert is venne el erre valasozlj.
Veled lakik szultel neki gondoskodsz rola ez a feleseg feladata ezt te mind betoltod.
Kérdezd meg tőle, hogy hogy gondolkozik a témáról, mik a tervei ezzel kapcsolatban a közeljövőben.
Nekem olyan furcsa, hogy ez nem alap nálatok, hogy ilyen kérdéseket megbeszéljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!