Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Soha nem vesz el? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem vesz el? :/

Figyelt kérdés
A barátommal már 6 éve együtt vagyunk. 2 éve eljegyzett. Sokat beszéltünk már esküvőről és mindig azt mondja,hogy szeretné de majd csak suli után... Természetesen az anyja hátulról irányítja őt. Egyik hétvégén az anyja,olyat mondott amin meglepődtem. "Ne házasodjunk össze mert drága a válóper" .. Gondolom az anyja irányítása miatt mondja mindig ,hogy majd suli után. Eddig úgy volt hogy 2015 nyarán. L/19 (nemsokára 20)

2014. dec. 11. 23:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
19%
Barátom szülei is 19 és 21 évesek voltak mikor összeházasodtak. Csak annyi a különbség, hogy ők már előtte évek óta dolgoztak (kis faluban, 28 éve ez gyakori volt). Tehát amíg nincs önálló keresetetek, addig szerintem várjatok a témával. Az eljegyzést is korainak tartom, addig nincs sok értelme, amíg az esküvő sincs kilátásban.
2014. dec. 12. 12:08
 22/28 anonim ***** válasza:

Teljesen butaság ilyenen gondolkozni. Még annyit változik mindkettőtök személyisége is.

Mi a volt barátommal 17 évesen jöttünk össze, otthon laktunk még, minden szupi volt, utána 20 évesen összeköltöztünk, belecsöppentünk a "felnőtt" világba. Mit ne mondjak, nem volt olyan habos-babos, mint mikor csak randizgattunk. Gyorsan vége is lett a kapcsolatnak utána. Én nem ajánlom 20-on éveseknek (itt a 20-hoz közeliebbekre gondolok), hogy gyorsan belevessék magukat összeköltözésbe, hogy a fiatal lányok azonnal háziasszony szerepbe lépjenek ilyen fiatalon. Nem olyan szupi és rózsaszín azért, mint az első pillantásra tűnik.

Élj még kicsit :) Nem kell sehova se sietni!

2014. dec. 12. 13:42
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Anyukának igaza van.

Első tiniszerelem, kb. 95%, hogy nem maradtok együtt (eljegyzés ide vagy oda).

Amúgy suli közben, munka nélkül hová akarsz házasodni? Előbb végezzétek el, legyen meló, és majd csak utána - meg külön kecó sem ártana, amúgy.

2014. dec. 12. 14:49
 24/28 anonim ***** válasza:
78%

14eves voltam mikor osszejottem "eletem szerelmevel" 4ev utan osszekoltoztunk,minden happy...csak en vartam minden unnepen,alkalomkor,mikor kapok gyurut...vegul 7ev utan szakitottunk.ennek mar lassan 6 eve.azota mar van egy 9honapos babank a parommal,neki pedig majusban lesz az eskuvoje.kifogott egy olyan csajt,aki egy diktator.😂

az elmult 6 evben rengeteg minden tortent velem,nem is gondoltam volna akkor ott 20evesen,mikor minden vagyam az volt h megkerje a kezem...nem azt mondom h lehetetlen h egyutt maradtok,de ez azert nagyon ritka.

2014. dec. 12. 15:52
 25/28 anonim ***** válasza:

Nekem volt osztálytársam házasodott 18 évesen. Nem most nem az jön hogy elváltak:D együtt vannak 2 gyerekkel. De ez nem annyira gyakori.

Ha 5-6 évvel idősebb lennél, még meg is érteném, hogy aggódsz egy 6 éves kapcsolat miatt, amiben a párod nem akar elvenni, miközben te szeretnéd, de még tényleg kár aggódni. Főleg akkor ha olyan pasid van, akit anyuci irányít:) Ahelyett inkább olyan pasi kellene akinek vannak önálló gondolatai nem?

Annyi a lényeg, hogy nem vagy lekésve semmiről, de ha továbbra is hisztizel ezért a párodnak, majd jól kidob.

2014. dec. 12. 18:45
 26/28 A kérdező kommentje:

pénzünk van mert mindketten dolgozunk!!!

én főállású pincér vagyok egy hotelben.

Ő pedig tanulás mellett kasszázik. Együtt lakunk a Római parton. nagyon jól megvagyunk. csak az anyja befolyásolja.

illetve 6 éve vagyunk együtt. Ennyi idő alatt teljesen megismertük egymást. szerintem az esküvő nem korfüggő...

2014. dec. 12. 20:21
 27/28 A kérdező kommentje:

hozzáteszem, 19 vagyok.

vagyis januárban már 20 és

lehet hogy fiatal vagyok...írtátok,hogy éljek még.

Mintha eddig sokat "éltem" volna :D nem járok bulizni,nem trógerkedek mint a mai fiatalok. Suliba járok és pincérkedem.

2014. dec. 12. 20:29
 28/28 anonim válasza:
Mindenki válaszolt neked, ahogy ő gondolja. Fogadd el, hogy a gyk társadalom túlnyomó többsége nem veled ért egyet.
2014. dec. 28. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!