Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hercegnős menyasszonyi ruha de abroncs nélkül? Létezik? Tudtok linkelni?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék egyszerű ruhát, az abroncsosok annyira nem tetszenek, úgy érzem picit idejét múltak.
Meg persze nem csak ezért.
Amúgy molettebb vagyok, szerintetek, ha van rajtam túlsúly(kb 15kg) az abroncsos azaz nagy szoknyás pont, hogy ellensúlyozza, vagy negatívan kiemeli?
Amúgy mindenképp olyat szeretnék ami csipkés és van egy kis (csipkés) válla.
Ez az álomruha:
De gondolom ehhez elengedhetetlen az abroncs... :(
2014. nov. 21. 18:21
11/20 anonim válasza:
A réteges alatt ilyenre gondoltál? Szerintem nagyon szép légies ruhák vannak ezek között:)
12/20 anonim válasza:
MILYEN az a HERCEGNÖS ruha? (Tényleg nem tudom, mik a jellemzöi)
13/20 A kérdező kommentje:
Inkább ilyesmit:
Csak olyat amihez nem kell alsószoknya, mert nem tetszik az abroncs állása akármekkora... :(
Nekem az olyan természetellenes hatást kelt.
2014. nov. 22. 10:20
14/20 A kérdező kommentje:
2014. nov. 22. 10:21
15/20 anonim válasza:
Szerintem ezek alatt is van alsószoknya, max nem látszik és/vagy abroncs nélküli.
16/20 anonim válasza:
Vannak hercegnős ruhák abroncs nélkül is, csak ahhoz nagyon sok anyag kell. Általában azok a ruhák drágábbak. Ahogy az elején írták is, a lábad közé fog menni az anyag és melegíteni is fog. Nekem egyébként ugyancsak hercegnős, de abroncs nélküli ruhám lesz, de októberben lesz az esküvőm, így kevésbé gond a melegítés, szerintem még örülni is fogok neki. :)
17/20 A kérdező kommentje:
Tudnál esetleg képet küldeni arról, hogy nagyjából milyen ruhád lesz?:)
2014. nov. 23. 16:05
18/20 anonim válasza:
Én már voltam menyasszony. Fodros, abroncs nélküli alsószoknyám volt, és NEM csúszott a lábam közé. Én sem szerettem volna abroncsost..és nem bántam meg. Így nagyon kényelmes volt és gyönyörű. Próbáljátok fel a ruhát és járkáljatok benne, abroncs nélküli alsószoknyával - akkor meglátjátok, hogy nem gáz. Az autóba pedig kényelmesen be tudtam ülni vele, nem emelkedett az orromig az abroncsa.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Esetleg tudnál a ruhádról képet küldeni?
2014. nov. 29. 19:27
20/20 anonim válasza:
elengedhetetlen az abroncs, a túlsúly hááát nem mindegy hova ment és milyen magas vagy. Mindenesetre egy próbát megér ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!