Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a menyasszonyi ruhám alatt nincs abroncs, csak tüllből készült alsószoknya, kényelmetlen lesz a ruha? Becsúszik a lábaim közé sétálás vagy tánc közben?
Eredetileg csak tüll alsószoknyás ruhát szerettem volna, de a szalonban azt mondták, a sima alsószoknyás ruha kényelmetlen, ezért ők mindenképp az abroncsosat javasolták. Neked mi a tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
Hány rétegből áll egy alsószoknyás és mennyiből egy abroncsos ruha szoknyája?
Ez sokmindentől függ.
Ha A ruhád mondjuk extra széles típusú abroncsot kíván meg és te csak tüll alsószoknyát veszel alá, akkor idétlenül fog állni pl.
A tüll kényelmetlensége-kényelmessége a minőségén múlik, úgyhogy ezt egyöntetűen nem lehet így kijelenteni. Az 50 ft-os legolcsóbb műanyag az igen, szúrni és viszketni fog, de nem kicsit!
Ha nyáron lesz,és izzad,hozzádragad a ruha,az abroncs eltartja,kényelmesebb lehet.
Nem mindgy amugy milyen tipusu a ruha szerintem,van aminél még nem feltétlenül kell az abroncs,de linkelhetnél hasonlot abronccsal és anélkül is.
Engem a tüll borzasztóan bök, a még izzadsz is, rád is fog tapadni. Ha melegben lesz az esküvő, jobb, ha az abroncs ad egy kis "levegőt alulról is".
Plusz könnyebb, nem lesz olyan nehéz a ruha, nem fog annyira melegíteni.
Köszönöm a válaszokat! :)
Ez a tökéletes szoknyaméret számomra: [link]
(Időközben beszereztem egy abroncsot, de félek, hogy átlátszanak majd a karikák...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!