Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek abroncsos ez a menyasszonyi ruha?
Megtaláltam az álom ruhámat, a vőlegényruha pedig tetszik a páromnak, úgyhogy ha eljön a nagy nap, ilyesmiben leszünk.
Nade én nem akarok abroncsot mert kényelmetlennek tartom és amúgy sem szeretnénk annyira nagy banzájt. Szerintetek ebben a ruhában van abroncs? Megoldható úgy a varratása hogy abroncs nélkül is így álljon? A felső része tökéletes, az alsón kicsit változtatnék, olyan mint egy abrosz. De amúgy csodaszép. Ti mit gondoltok?
De szerintetek meg lehetne nélküle is oldani? Nekem nem fontos hogy ennyire terebélyes legyen, persze sellő se, de lehet kisebb is. A néptáncos ruhák is terebélyesek, mégsincs bennük abroncs. Vagy azok alatt meg alsószoknya van...?
Jujj de nem egyszerű...
Tuti biztos abroncsos. Nekem is hasonló van.
Lehet betetetni tüll alsó szoknyát, de akkor sem fog ennyire elállni, mint most abronccsal, és a sok alsószoknya sem kényelmes, nehéz tőle a ruha, meg táncnál könnyebben elakad benne a lábad.
Amúgy szerintem menni és táncolni könnyebb az abroncsosban. A leülést meg a jobb szalonokban megmutatják, hogy ne forduljon a fejedre a szoknya :) Amikor mész próbálni (ha varratni akarsz, akkor is szalonozz előtte egy kicsit), akkor vegyél fel egyet és mozogjál benne, üljél le. Ha akkor is azt mondod, hogy zavar az abroncs, akkor marad az alsószoknya. (azt is próbálj előtte, hogy ne érjen meglepetés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!