Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek abroncsos ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek abroncsos ez a menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés

[link]

Megtaláltam az álom ruhámat, a vőlegényruha pedig tetszik a páromnak, úgyhogy ha eljön a nagy nap, ilyesmiben leszünk.

Nade én nem akarok abroncsot mert kényelmetlennek tartom és amúgy sem szeretnénk annyira nagy banzájt. Szerintetek ebben a ruhában van abroncs? Megoldható úgy a varratása hogy abroncs nélkül is így álljon? A felső része tökéletes, az alsón kicsit változtatnék, olyan mint egy abrosz. De amúgy csodaszép. Ti mit gondoltok?

2014. júl. 29. 10:55
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abroncsos.
2014. júl. 29. 11:02
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van benne. Mi mas tartaná ki ennyire?
2014. júl. 29. 11:06
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Ebben abroncs van, de amúgy szerintem nem kényelmetlen :) de te tudod, milyet szeretnél
2014. júl. 29. 11:07
 4/37 anonim ***** válasza:
95%
Biztos, hogy abroncsos. Sok-sok vastag tüll kell az alsószoknyához, úgy meg lehet csinálni abroncs nélkül is, de nem fog ugyanígy állni.
2014. júl. 29. 11:08
 5/37 A kérdező kommentje:

De szerintetek meg lehetne nélküle is oldani? Nekem nem fontos hogy ennyire terebélyes legyen, persze sellő se, de lehet kisebb is. A néptáncos ruhák is terebélyesek, mégsincs bennük abroncs. Vagy azok alatt meg alsószoknya van...?

Jujj de nem egyszerű...

2014. júl. 29. 11:08
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lesz benne abroncs, lógni fog. Nem is fog erre hasonlítani. A néptáncos ruhák alatt egyrészt vannak alsó szoknyák, másrészt kemenyitettek.
2014. júl. 29. 11:12
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Tuti biztos abroncsos. Nekem is hasonló van.

Lehet betetetni tüll alsó szoknyát, de akkor sem fog ennyire elállni, mint most abronccsal, és a sok alsószoknya sem kényelmes, nehéz tőle a ruha, meg táncnál könnyebben elakad benne a lábad.

Amúgy szerintem menni és táncolni könnyebb az abroncsosban. A leülést meg a jobb szalonokban megmutatják, hogy ne forduljon a fejedre a szoknya :) Amikor mész próbálni (ha varratni akarsz, akkor is szalonozz előtte egy kicsit), akkor vegyél fel egyet és mozogjál benne, üljél le. Ha akkor is azt mondod, hogy zavar az abroncs, akkor marad az alsószoknya. (azt is próbálj előtte, hogy ne érjen meglepetés)

2014. júl. 29. 11:13
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Néptáncoltam. 4 szoknya a minimum, hogy terebélyes legyen, de 5-6-ot simán fel kell húzni, hogy tényleg legyen mit pörgetni.
2014. júl. 29. 11:14
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
A néptáncos ruhák alatt is van millió alsószoknya, azért állnak úgy :) biztos nem kényelmesebb az sem, mint az abroncs
2014. júl. 29. 11:15
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Meg azok keményítettek, azért van tartásuk :)
2014. júl. 29. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!