Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek abroncsos ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek abroncsos ez a menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés

[link]

Megtaláltam az álom ruhámat, a vőlegényruha pedig tetszik a páromnak, úgyhogy ha eljön a nagy nap, ilyesmiben leszünk.

Nade én nem akarok abroncsot mert kényelmetlennek tartom és amúgy sem szeretnénk annyira nagy banzájt. Szerintetek ebben a ruhában van abroncs? Megoldható úgy a varratása hogy abroncs nélkül is így álljon? A felső része tökéletes, az alsón kicsit változtatnék, olyan mint egy abrosz. De amúgy csodaszép. Ti mit gondoltok?

2014. júl. 29. 10:55
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Na EZÉRT nem akarok abroncsosat!!

[link]

2014. júl. 29. 11:38
 12/37 anonim ***** válasza:
90%
Ez hülyeség :D egyáltalán nem törvényszerű, sőt! Most komolyan csak ezért nem akarsz? :) Minden ismerősömnek, és nekem is abroncsos volt, de soha nem történt hasonló eset senkivel :)
2014. júl. 29. 11:42
 13/37 A kérdező kommentje:
Egyszer voltam abroncsosban, még 12 évesen koszorúslányként. Utáltam. Nem tudtam benne rendesen beülni a kocsiba, leülni a székre, közel menni egy másik abroncsos ruháshoz. De lehet hogy csak azért mert még kicsi voltam. Lehet hogy mostmár tudnék vele mit kezdeni. Végülis kicsiként magassarkúban sem tudtam mozogni :D
2014. júl. 29. 11:45
 14/37 anonim ***** válasza:
93%

Vannak kisebb átmérőjű abroncsok is.

Én sem akartam abroncsosat, de a szalonban azt mondták, hogy anélkül egy menyasszonyi ruha sem áll jól. Úgyhogy abroncs maradt, csak szűkebbet választottunk.

A ruha alá meg tessék bugyit húzni :D

2014. júl. 29. 11:45
 15/37 anonim ***** válasza:
91%
Én se akartam abroncsot, aztán felvilágosítottak, hogy márpedig sosem fog úgy állni anélkül. De meglepően kényelmes volt, legalább nem tapadt semmi a lábamra, szellősebb volt így.
2014. júl. 29. 13:43
 16/37 A kérdező kommentje:

Hát jó, majd meglátjuk, még úgysem aktuális sajnos, csak álmodozom :(

Beszéljünk kicsit a vőlegényről is! Mindenképp nyári esküvőt szeretnék, ez az egyetlen évszak amikor jól érzem magam. De bocskaiban a párom meg fog gyulladni, nem? Egyáltalán miérthordanak öltöny felsőt nyáron a vőlegények? És az ing hosszú kell legyen?

2014. júl. 29. 13:49
 17/37 anonim ***** válasza:
Hacsak nem kemenyitett az anyag, szerintem igen. Ranezesre eleg neheznek tunik az anyaga, ahhoz enyire kialljon.
2014. júl. 29. 14:20
 18/37 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos meg fog gyulladni szegény :) barátnőm férjének is ilyen volt, és azóta is azt hallgatjuk, hogy mennyire bánja, mert egész nap rossz volt a közérzete, és azon járt az esze, mikor veheti le.
2014. júl. 29. 14:46
 19/37 A kérdező kommentje:

Az jó megoldás esetleg hogy ott lesz az öltöny a közelben, hogy mégiscsak legyen meg az alkalmi öltözet, de nem muszáj felennie ha melege van? Az ing is lehet díszes, vannak szép bocskai ingek, és az akkor elég lenne az öltöny nélkül, nem?

Párom amúgy is utálja ha túlzottan ki kell öltöznie, nem érdekelné, ha melege van, le fogja venni.

2014. júl. 29. 15:01
 20/37 anonim ***** válasza:

Hagyományosan keményített alsószoknya lenne alatta, de mivel egy esküvői ruhaszalonról van szó, valószínűleg min. 3, de inkább 4 karikás abroncs jár ehelyett. Mivel az abroncs jóval olcsóbb, mint 3-4 réteg alsószoknya. A szalonnál kellene rákérdezned.

Alsószoknya ÉS abroncs nélkül nem áll így, ebben biztos lehetsz.

2014. júl. 29. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!