Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek abroncsos ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek abroncsos ez a menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés

[link]

Megtaláltam az álom ruhámat, a vőlegényruha pedig tetszik a páromnak, úgyhogy ha eljön a nagy nap, ilyesmiben leszünk.

Nade én nem akarok abroncsot mert kényelmetlennek tartom és amúgy sem szeretnénk annyira nagy banzájt. Szerintetek ebben a ruhában van abroncs? Megoldható úgy a varratása hogy abroncs nélkül is így álljon? A felső része tökéletes, az alsón kicsit változtatnék, olyan mint egy abrosz. De amúgy csodaszép. Ti mit gondoltok?

2014. júl. 29. 10:55
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Hát ha azon a cikis képen van is rajta bugyi akkor az tanga vagy valami okból ugye lekerült róla..... gondolom érted!!!! Az a ruha amit a kérdező belinkelt na az jó nem kell abroncsos ugyisz szexi leszel!!!!!
2014. júl. 30. 01:19
 32/37 anonim ***** válasza:
44%

Nem kritikus vagyok, hanem szakmabeli.

Csodálom, hogy nem látod egyébként a különbséget, meg a másik válaszadó sem. Ezt magatoknak bemesélitek, vagy csak a külvilágnak hazudtok? Még a vak is látja, mekkora az eltérés a ruhák minősége között.

De ha akarjátok, ti húzzátok magatokra nyugodtan a Katis 20 éves, itt-ott elszabott, kispórolt modelleket, abban a hiszemben, hogy ennél nem kell jobb. Csak azt nem tudom miért esik jól nyomkodni a pirosat, amikor szakszerűen, normális hangnemben válaszoltam egy általad feltett kérdésre ("miért rosszabb minőség"). Megértem, ha nem tetszik, de ez nem egyetértés vagy vélemény kérdése, hanem puszta tény. Ezért lepontozni egyszerű kicsinyesség és gyerekesség.

2014. júl. 30. 19:56
 33/37 A kérdező kommentje:

Szakmabeli, tehát azért szidod a Katiszalont mert konkurencia. Csodálom hogy a saját szalonodat nem kezdted még el reklámozni. Vagy nincs is...?

Na. Lényeg. Attól hogy neked valami nem tetszik, az még nem feltétlen rossz. A te elméleted szerint egy ruha csak akkor lehet jó ha hernyóselyemből, halasi csipkéből és igazgyöngyökből van összevarrva újonnan világhírű tervezéssel. Aztán szerinted kinek van erre pénze? Ha ránézek és szép, ki az isten fog okoskodni rajta?? Nem volt rosszindulatú a "hangnemed", de a kommentjeidből árad ez a tipikis mindent tudok, mindenhez jobban értek, mert sznob vagyok-hangsúly. Ismerek pár ilyen embert, aki akármit elé raknak, azt kritizálja. Hogy lehet így élni?

2014. júl. 31. 09:31
 34/37 anonim ***** válasza:

Egyrészt nincs szalonom, mert egyedileg tervezek és nem tömeggyártásban dolgozom, másrészt az ilyen Katiszalon jellegű helyek nekem nem konkurenciák, mivel más minőségben és stílusban dolgozunk. Harmadrészt nem Magyarországon élek.

Pénze pedig egy átlagos, normál keresetű embernek van erre. Tudtommal a kölcsönzés a Katiéknál is kb. 150.000 ft, ebből már ki lehet hozni egy szolid, de igényes ruhát is. Persze kinél mi az elvárás.

Reklámozni nem szoktam soha, sznob és mindentudó sem vagyok, de te kérdeztél valamit egy ruháról, én képes voltam részletekbemenő választ adni. Nem értem, hogy ez számodra miért sértő. Ezer dolog van a világon, amihez egyáltalán nem értek, de ehhez igen. Ne legyen már felháborító...

2014. júl. 31. 12:27
 35/37 A kérdező kommentje:
Ha mégcsak nem is élsz itthon akkor főleg nagyon tudhatod mi megy itt...
2014. aug. 1. 09:11
 36/37 anonim ***** válasza:
Az árakkal tisztában vagyok, a minőséget pedig ránézésre látni.
2014. aug. 1. 10:17
 37/37 anonim ***** válasza:
Amúgy egyáltalán nem kényelmetlen az abroncs. Nekünk 1 hete volt az esküvőnk, nagy abroncsos habos-babos ruhám volt, felül fűzővel. Amikor 3 nappal esküvő előtt elhoztam és felpróbáltam , majdnem sírtam, hogy kényelmetlen és meg fogok benne sülni. A nagy napon felvettem és soha életemben nem éreztem magam olyan jól, mint akkor. Egyáltalán nem foglalkoztam azzal, hogy kényelmetlen-e a ruha, 30 fok volt, de mégcsak melegem sem volt. Annyi másra kellett figyelni, annyi rokon-barát, hogy eszembe sem jutott a ruhán aggódni, csak azt tudtam, hogy nagyon szép és imádom. Alig akartam levenni. Szóval szerintem az abroncs miatt ne aggódj, aznap észre sem fogod venni :)
2014. aug. 1. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!