Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Swing zene a lagzin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swing zene a lagzin?

Figyelt kérdés

Nem szeretjük a mulatóst, de olyan lagzin még nem voltam, ahol swing szólt volna.

Gondoltam, hogy valami ilyesmit összeállítani lagzira (vagy pont ezt :))

https://www.youtube.com/watch?v=5nD-8euqNN4

Mit gondoltok?

2014. nov. 12. 20:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
Ha ilyen az összeállítás, akkor inkább boggie wooggie, és rock n' roll, az mindig bejön, és mindenkinek meghozza a hangulatát:)
2014. nov. 12. 20:32
 12/19 A kérdező kommentje:
Hmm, azok sem rosszak, lehet rakok akkor bele pár olyan számot is a változatosság kedvéért :) de a swingről nem mondok le, azokra lehet a legjobbat táncolni :D még az electro verziójára is :D
2014. nov. 12. 20:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Úristen nekem nagyon bejön :D Hívj meg :D
2014. nov. 12. 20:42
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Végre egy esküvő, ahol nem azokat a szörnyű, igénytelen mulatós zenéket kell hallgatni!

Nyáron Németországban voltam esküvőn, és a háromfős élő zenekar (nem playback, hanem igazi énekes, dobos, gitár, szintetizátor...) főként a 90-es évek slágereit játszotta. Hú, hát az volt a legjobb esküvői buli, amin valaha részt vettem. :)

2014. nov. 12. 20:51
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

Egy lakodalomban olyan zenét kell játszani, amit a vendégek szeretnek! Ez alapvető illemszabály.

Lehet persze egy szwing is,de ne mind. Hanem olyan, amit az idősebb korosztály is szeret.

2014. nov. 12. 20:59
 16/19 A kérdező kommentje:

#14 Biztos nagyon jó lehetett :) Élő zenekart nem szeretnénk, mert (sajnos) allergiás vagyok az igénytelenül előadott zenére, olyan zenekarra meg nincs pénzünk ami olyan minőségű lenne :D Persze Németországban ez biztos egyszerűbb.

#15 Már leírtam egyszer, de leírom még egyszer, a swinget az idősebb korosztály 90%-ban szeretni szokta. +akkor lesz rocky és boogie-woogie is, már igazán semmi panaszra nem lehetne ok. Azért meg nem fogom telepakolni a lejátszási listát mulatóssal meg cigányzenével mert egy bogyorópusztai távoli rokonnak az imponálna. Begyöpösödött rokonok meg úgysem lesznek.

2014. nov. 12. 21:08
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, mit értesz az idösebb korosztály alatt.

Én 56 éves vagyok, és sem én, sem egyetlen ismerösöm sem bírja a swinget elviselni - és nem falusi, igénytelen társaság (kb 20-30 fö) vagyunk, hanem legalább is érettségizettek, de több orvos, mérnök, közgazdász, jogász is van a társaságban.

Szerintem ha az egész lakodalom alatt ilyen zene szólna, az nem lenne jó, tényleg többféle zenei irányzatból legyen összeállítva (a lakodalmas, mulatós, magyarnóta, cigányzene viszont nyugodtan kimaradhat)

2014. nov. 13. 08:18
 18/19 A kérdező kommentje:
Mondanál pár ilyen zenei irányzatot? -amire lehet is táncolni-
2014. nov. 13. 16:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Én szeretem figyelembe venni a vendégek igényeit is ilyen téren.

Személy szerint erre a zenére én nem is tudnék táncolni, és ezt úgy mondom, hogy fúvószenekarban játszom és ott mi is játszottunk swinget (is). Másik meg, én mondjuk akkor kezdek el jókedvvel táncolni, ha ismerem a számot. Ha már ilyesmi zene lenne, akkor inkább rock n roll slágereket vagy ismertebb dixieland számokat választanék.

2014. nov. 13. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!