Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sokára esküvőnk lesz és a párom eléggé makacs. Én szeretném ha a lagzin lenne mulatós zene na nem magyar nóta de ö nem. Mit tennétek?
Inkább magyar nóta,mint amolyan Csocsesz vagy Bunyós Pityu féle zene.
De a kérdésedre válaszolva: Nem írod,hogy hány vendég lesz,és azok milyen zenét szeretnek?Egy lakodalomban az ifjú pár és a vendégek is szoktak táncolni.Ehhez pedig megfelelő zene kell!A mai diszkó zenére legfeljebb a fiatalok rángatóznak,az idősebbek nem.És szerintem a keringő vagy tangó sem megy mindenkinek,és arra nem is lehet mulatni.Márpedig egy lagziban a vendégek -általában- mulatni is akarnak.
Ezt kellene megbeszélnetek és a vendégekre való tekintettel döntenetek.
Teljes mértékben igazatok van.
kb 300 an leszünk többség 40-60 között.
Meg a mi barátaink kik velünk egyidősek.
Mindkét család kötődik vmennyire a hagyományokhoz.
Mi ugy gondoltuk hogy lesz keringő, gyergyafény keringő éjfélkor, 70'es évektöl máig zenék vegyesen.
De én ebbe szeretném ha szerepelne a mulatos is.
Erre mondtam egy megoldást, hogy a zenénél legyen az egyik amit te szeretsz a másik meg amit én.
De erre se hajlott. Az én rokonságom meg az ilyen mulatságokat szereti. Nem tudom mit tehetnék.
Ó te naiv menyasszony! Mitől változna meg ez a despota, önző fiatalember? Elképesztő, hogy nem képes tiszteletben tartani a te vendégköröd zeneigényét (meg lehet, hogy az ő vendégei is szeretnének egy kis mulatóst).
Nem is akarom végig gondolni, mi lesz ebben a házasságban a sorsod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!