Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek playlist-ről ment a zene a lagzijában, mi a tapasztalata róla?
Hangulat szempontjából:
Zenekar/DJ>Laptop. Mindenki zaklatja a zenekart/DJ-t a lagziban alapból is, hogy azt játsza amit Ő szeretne hallani, szerinted ha laptop lesz mi lesz? Egy szám sem fog végigmenni mert mindenki odamegy majd berakni azt amit szerinte hallgatnia kell a tömegnek stb... Nem javaslom.
Teljesen megértem, nehéz jó zenekart találni.
Mi a baj a DJ-vel?
Komolyan kérdezem, mert nálunk pl. az lesz, több lagzin voltam, ahol ő játszott, retro zene lesz és magyar rockosabb számok, amikre lehet táncolni.
A zenelejátszós dolog elsülhet nagyon jól és nagyon rosszul is. Láttam olyat,hogy kartonból csináltak a laptop köré egy zenegép szerű dobozt, jól nézett ki. :)
Hangosítást így is kell bérelned/kérned a helytől (van, ahol tudnak adni, van, ahol nem) és elég sok munkád lesz benne, ha elég zenét szeretnél összeszedni egy teljes lagzira, amiből még válogatni is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!