Valakinek van ilyen gitárról tapasztalata?
Figyelt kérdés
Kinéztem ezt a gitárt.Azt szeretném kérdezni ,hogy meg éri rá költeni?Ha valakinek volt/van ilyen vagy próbált ilyen gitárt és mondana róla egy pár szót annak nagyon örülnék.Minden információt szívesen fogadok.
2013. júl. 4. 14:21
1/8 anonim válasza:
Általában ha gitárt veszel azt érdemes kipróbálni vásárlás előtt. Nem lehet csak modell alapján venni. Ugyan azon a modellen belül két megszólalásig hasonló gitárnak sem ugyan olyan a hangja. Én azt ajánlom hogy ha van rá módod próbáld ki. De nem egy ugyan olyat hanem azt amelyiket meg akarod venni. Az is lehet hogy kapsz jobb hangzásút olcsóbban.
2/8 anonim válasza:
Nem tűnik rossznak, a tömör fenyő fedlap és a Shadow elektronika jó pont.
Nem próbáltam ilyet még, de elég jó visszajelzések vannak róla külföldi oldalakon.
3/8 anonim válasza:
Szerintem viszont ne vegyél Epiphone-t, inkább cort, vagy ibanez a jó vétel
4/8 anonim válasza:
Meg is tudod indokolni, miért ne?
5/8 pliku válasza:
Igen,ez elég hülyeség,hogy rengetegen szídják az Epiphone-t.Nekem is az van és imádom a gitárt!Szóval szerintem ez megéri!
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem egy Epiphone sg g-400-am van és azért nem szeretnék más márkájút mert én tökéletesen meg vagyok elégedve a mostanival.
2013. júl. 5. 09:48
7/8 anonim válasza:
Hát a tapasztalat, most nem tom máshogy magyarázni, volt egy nem is olcsó epiphone-om és a mostani ibanezem simán odavágja!
8/8 anonim válasza:
Sajnoz ez így nem segítség. Az ér valamit, ha elmondod, mi szól ellene és miért annyival jobb a másik.
Konkrétan milyen az az Epiphone és az az Ibanez, amit hasonlítasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!