Laney gitárkombók-ról van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Jók-e, meddig bírják mennyire megbízhatóak? nem az ilyen kisseb kombókra gondolok szóval ilyen 35watt körüli, de szobába otthonra. vagy pl. a Linebacker szériák. gyakorló kombók.2013. ápr. 2. 12:35
1/3 anonim válasza:
Ránéztem a kérdésben szereplő cuccra, szerintem otthonra jó. Nekem Laney LG35R kombóm volt sok évig, meg voltam elégedve, bár a drive csatornája nekem gyenge volt, így effektet használtam a tiszta csatin, ami hozta a rockot. A clean csatornája nagyon szépen szólt. Gondolom a Laney a te választásodban is hozza a formáját, de ne feledd, többnyire az ár-érték viszony azért mutat valamit egy stuff használhatóságáról. A tartósság kapcsán pedig ne agyalj, ma már minden nyomtatott áramkörökkel van kitömve, mégis mozog a föld:-) Szóval a lényeg, hallgasd meg, ha tetszik, vedd meg! Sok szerencsét:-)
2/3 anonim válasza:
Nincsenek gondok a Laney kombókkal, a legjobb hangjuk van tranyósban. Nekem legalábbis.
VOX még jó ha már made in England.
3/3 anonim válasza:
Sok évig volt egy Laney HC50-esem, nagyon szerettem, brutál hangos volt és tranyós kategóriában elég jól szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!