Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Igaz, hogy az ifju parnak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az ifju parnak nem lesz eselye enni az lagzin?

Figyelt kérdés
A kerdes abszolut pozitiv indittatasu. :) nemsokara en is hozzamegyek eletem parjahoz :)) be vagyok zsongva es minden haza ismerost faggatok a sajat eskuvojukrol. Sokan emlitettek, higy olyan ehesek voltak, hogy nem igaz, mert allatk sorba hosszan-hosszan az emberek gratulalni, fotozkodni, ajandekot atadni es fizikailag nem jutottak el a bufeasztalig. :D egyik jovendobeli sogornom meselte, hogy az egyik koszoruslanyaval hozatott par falat kajat es sunyiba ette ket gratulacio kozott. Gondolom ez nyilvan fugg a vendegek szamatol. Mi ugy 70 emberrel szamoltunk. Mik a tapasztalataitok errol? En ugy tervezem csak hogy tenyleg ne legyek vegig ehes hogy elotte jol bekajalok. :)
2014. okt. 31. 18:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most hallom elöször.Felenk az a szokas,hogy polgari esküvö utan gratulal mindenki,vacsorakor mindenki együtt eszik,es ejfelkor-menyecsketanckor adjak az ajandekot.
2014. okt. 31. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég rosszul szervezték az ismerőseid a dolgokat. Símán lennie kell időnek az evésre. A házasságkötés után a templom vagy a házasságkötő terem előtt a tömeg gyorsan gratulál. Akit a lagziba hívsz, azt meghívod az esküvőre is, tehát a lagzin már nem kell nagyon gratulálgatni. Én mindenkinek megmondtam, hogy ne adjanak ajándékot, mert már mindenünk megvan, de pénzt se. Hát azért voltak, akik "rosszalkodtak" és nem fogadtak szót. De az ajándékosztást gyorsan lerendeztük az esküvő előtt-után. Gyülekezőkör, mikor kikért a párom a szülői házból meg a lagzi kezdetekor gyorsan. (9 év után házasodtunk, nem nagyon foglalkoztunk a "ne igyál előre a medve bőrére" mondással) Aztán a lagzin mindenki egyszerre le kell, hogy üljön kajálni-ne állófogadást rendezz, és akkor mindenki szépen a fenekén marad és kanalazza a levest. Olyankor nem illik pattogni.
2014. okt. 31. 18:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Eddig az összes esküvőn ahol voltam leült a pár enni.
2014. okt. 31. 18:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Sőt: őket szolgálják ki először, és ők kezdik meg az étkezést is.
2014. okt. 31. 18:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami filmben volt nem? Hogy csak büféasztal volt, és az ifjú pár az Istennek nem jutott el oda, mert folyton gratuláltak nekik. :D Nem mernék rá megesküdni, de talán az Így jártam anyátokkal sorozatban, Lily és Marshall esküvőjén volt így?
2014. okt. 31. 19:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Teeenyleg :D de reg neztem. De nekem ismik is ezt meseltek. :) hogy nem ettek elotte az idegeskedestol(foleg a menyasszony) es amikor a lagzira erkeztek es bejelentettek oket mindenki odatodult gratulalni es fotozkodni. :)
2014. okt. 31. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Vacsoránál az ifjú pár is enni szokott...az már más kérdés, hogy tele biztosan nem rakják ilyenkor a pocakjukat. :D Mi se tettük..alig ettem valamit...de mivel egy csomó kaja megmaradt, azt mind hazahoztuk és itthon pótoltam a lemaradást :D
2014. okt. 31. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi a lagzi után otthon sajtos szendvicset ettünk, olyan éhesek maradtunk. Pár falatot sikerült ennünk csak akkora volt a pörgés pedig nem voltunk nagyon sokan.
2014. okt. 31. 22:01
 9/13 anonim válasza:

Én voltam már sok esküvőn, de ilyet még nem tapasztaltam. Az ifjú pár is az asztalnál eszik középen mellettük a szüleik és a testvéreik. Akkor kezdi meg mindenki az evést, amikor már mindenki szedett vagy kitálalták az ételt.

A tortából elsőnek az ifjú pár kap, többféle süti is van kint az asztalon, ebből is tudnak enni.

Ezután még jönnek gratulációk, zene, tánc majd mennyasszony tánc. Éjfélkor is szoktak ételt még felszolgálni akkor is eszik még a pár is.

2014. nov. 1. 22:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekünk volt időnk enni, az más kérdés, hogy én a betanult nyitótánc miatt úgy izgultam, hogy alig ettem valamit.

Viszont az ejféli vacsiról teljes egészében lemaradtunk. Nálunk úgy volt, hogy menyecsketánc közbe a büféasztalra tálalták a húsokat, és krumplisalátát. Menyecsketánc után eszegettek az emberek. De mi ugye felmentünk a szobába, elraktuk a menyecsketáncra kapott pénzt, én meg is mosakodtam kicsit. Ahogy visszaértünk a lagzi termébe, táncoltunk hajnalig. Akkor eszembe sem jutott, hogy enni kellene, pedig a pár kanál levest leszámítva 1 órakor ettem előtte. Annyi történés volt, és sűrgés forgás, hogy még éhséget sem éreztem.

2014. nov. 4. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!