Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Swing zene a lagzin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swing zene a lagzin?

Figyelt kérdés

Nem szeretjük a mulatóst, de olyan lagzin még nem voltam, ahol swing szólt volna.

Gondoltam, hogy valami ilyesmit összeállítani lagzira (vagy pont ezt :))

https://www.youtube.com/watch?v=5nD-8euqNN4

Mit gondoltok?

2014. nov. 12. 20:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jo otlet :)
2014. nov. 12. 20:12
 2/19 anonim ***** válasza:
98%

Egy lagziba vegyes zene kell, mármint a legtöbb pár úgy gondolja, hogy megpróbál minden korosztálynak kedveskedni valamivel. Ettől függetlenül persze mindig akadnak olyanok, akik elégedetlenek.

Szíved joga olyan zenét választani, amilyet szeretnél, de én biztos nem csak egy stílushoz ragaszkodnék.

2014. nov. 12. 20:15
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne :)
2014. nov. 12. 20:16
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem a mulatóst, nagyon tetszik!
2014. nov. 12. 20:16
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért gondoltam a swingre, mert az minden korosztálynak szól :) a simát nagyon szokta szeretni az idősebb korosztályt, az electro swing pedig nagyon divatos most.
2014. nov. 12. 20:17
 6/19 anonim ***** válasza:
2014. nov. 12. 20:18
 7/19 A kérdező kommentje:
Igen ezt is szeretem, ezeknek a számoknak a nagy része a 2 és fél órásban is benne van :D
2014. nov. 12. 20:20
 8/19 anonim ***** válasza:

Én magam swing-imádó vagyok, de az elecro-fajtától kiráz a hideg.

Egyébként ez is hülyeség, hogy esküvőre mulatós kell, én pont idén voltam egy nagyszerű esküvőn, ahol aztán egészen az 50-es évektől napjainkig minden szólt.

2014. nov. 12. 20:21
 9/19 anonim ***** válasza:
36%
A testesebb vidéki rokonokkal ne csesszél ki ennyire:D Szóval poénnak kiváló, de ha azt akarod, hogy szórakozzon a násznép akkor a hagyományos zenét választod.
2014. nov. 12. 20:22
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem igazán vannak olyanok, leszünk kb. 30-an, 70%-uk huszonéves, a többi rokon is elég fiatalos, nem kezdenének el pampogni, ha nem parasztlakodalom lenne :D Ezért is mernénk megkockáztatni.
2014. nov. 12. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!