Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek csak nekünk furcsa?
Nyáron volt az esküvőnk és természetesen volt kreatív fotózásunk is, ami nagyon szép természeti környezetben volt.
A húgom és a barátja is elkísértek minket, mert ők vittek minket autóval meg a kellékeket segítettek vinni, mivel azért egy jó 2 km sétáltunk fotózás közben.
A z este folyamán a fotósunk levetítette a videónkat azokból a képekből, amiket addig készített.
Nekem az volt a furcsa, hogy a videóban a kreatív esküvői fotózásunkon a húgomékat is fotózta és őket is belerakta abban a részben a videóban. Nekem még nem is az a furcsa,hogy a húgommal vagyok rajta pár képen, ert mégiscsak a húgom, de a barátját nem értem miért kellett beletenni. 1 éve vannak együtt, még messze nem biztos, hogy Ő lesz a férje és akkor én meg ezt majd életemen keresztül úgy nézzem, hogy na ez volt a húgom egyik pasija a sok közül? Szóval nekem ez furcsa volt és a fotósunk sem kérdezett rá, hogy nem-e bánjuk, ha így berakják Őket a videóba.
Nektek erről mi a véleményetek?
A lagzis képek oké, hogy rajta vannak, de hogy a kreatívon is, ami elvileg csak a miénknek kellene lennie.
Jó bár tudom, ha ez nekünk gond, akkor a videót majd úgyis át lehet szerkeszteni, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
Amúgy a legjobb barátnőm anyukájának is ez volt a véleménye, hogy nem értette, hogy azokon a képeken mit keresnek.
Mekkora probléma, te jó ég! Most komolyan képes vagy egy ilyen semmiségen hónapok óta hisztizni?
A mi fotóinkon is rajta vannak még azok a barátok is, akik csak az autókat vezették illetve segítettek a fotózás során. Nevetséges vagy, ne haragudj.
Köszönöm a válaszokat.
Nem értem a háborgó kommenteket, mert én tényleg csak feltettem ezt a kérdést, nem hisztizem, nem az a fajta vagyok, csak érdekelt, hogy kinek mi a véleménye róla, ez nem hiszti!!
Köszönöm azoknak, akik ehhez normálisan álltak és válaszoltak a kérdésemre.
A szempontjaim amik miatt annyira nem támogatom, hogy a húgom pasija rajta vannak a kreatív videón:
- először: 1 éve együtt vannak a húgommal, de a srác folyton külföldön van, szóval abból az 1 évből kb 2 hónapot voltak nagyon maximum együtt.
- másodszor: a párommal és a húgom barátjáról is van közös fotó, pedig nem puszipajtások, sőt az én párom nem is igazán csípi a húgom pasiját (hozzátennem én sem annyira)
- harmadszor: azért a fotós rákérdezhetett volna h szeretnénk-e ezt vagy sem, de emiatt nem haragszom rá, max majd kiszedetjük vele ezeket a képeket :)
- negyedszer: nem jutna eszembe, hogy más kreatív képein is rajta legyek, mert ez a pár kis közös emléke, a lagzis képek az más, ott nyilván mindenki ott van.
- ötödször: na már akkor kb a legjobb barátnőm is rajta lehetett volna, mivel őt vagy 10 éve ismerem, mindent tud rólam stb, de egy olyan valaki, akivel 5-10 alkalommal találkoztam rajta legyen, annak nem látom értelmét.
Ez nem hiszti, csak teljesen logikus érvek szerintem.
A kreativ fotozas a parrol keszult kepeket jelenti olyan helyen/helyeken,amit a par valasztanak vagy a fotos ajanl.
A csomagar ezt tartalmatni szokta.
Bocsanat nincs ekezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!