Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez szerintetek csak nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek csak nekünk furcsa?

Figyelt kérdés

Nyáron volt az esküvőnk és természetesen volt kreatív fotózásunk is, ami nagyon szép természeti környezetben volt.

A húgom és a barátja is elkísértek minket, mert ők vittek minket autóval meg a kellékeket segítettek vinni, mivel azért egy jó 2 km sétáltunk fotózás közben.

A z este folyamán a fotósunk levetítette a videónkat azokból a képekből, amiket addig készített.

Nekem az volt a furcsa, hogy a videóban a kreatív esküvői fotózásunkon a húgomékat is fotózta és őket is belerakta abban a részben a videóban. Nekem még nem is az a furcsa,hogy a húgommal vagyok rajta pár képen, ert mégiscsak a húgom, de a barátját nem értem miért kellett beletenni. 1 éve vannak együtt, még messze nem biztos, hogy Ő lesz a férje és akkor én meg ezt majd életemen keresztül úgy nézzem, hogy na ez volt a húgom egyik pasija a sok közül? Szóval nekem ez furcsa volt és a fotósunk sem kérdezett rá, hogy nem-e bánjuk, ha így berakják Őket a videóba.

Nektek erről mi a véleményetek?

A lagzis képek oké, hogy rajta vannak, de hogy a kreatívon is, ami elvileg csak a miénknek kellene lennie.

Jó bár tudom, ha ez nekünk gond, akkor a videót majd úgyis át lehet szerkeszteni, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.

Amúgy a legjobb barátnőm anyukájának is ez volt a véleménye, hogy nem értette, hogy azokon a képeken mit keresnek.

2014. okt. 30. 09:02
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
23%
4 éve is megvan már, hogy nem tartom a testvéremmel a kapcsolatot, semmilyen formában, de még sem mondom rá, hogy idegen. Arra se, akit 1 éve ismerek már :) ...
2014. okt. 30. 10:33
 32/41 anonim ***** válasza:
29%
én nem a testvéRére mondtam, h idegen, hanem a testvére pasasàra.nem értem tovàbbra sem, h miéRt kéne rajta lennie az esküvöi fényképeiken.
2014. okt. 30. 10:57
 33/41 anonim ***** válasza:
92%
Nem olvastam végig, bocsi, de nagyon egyszerű a megoldás. Felveszed a kapcsolatot a fotóssal és megmondod neki, hogy esküvői fotózást rendeletetek, nem családit, és legyen szíves a videót úgy megvágni, hogy csak ti legyetek rajta a férjeddel, mert ilyen videót rendeltetek. Erre nem gondoltál? Ha fizetsz valamiért, akkor nyilván előtte tisztázzátok, hogy mi a munka és utólag is azt kellene kapnod, amiért fizetsz.
2014. okt. 30. 11:22
 34/41 anonim ***** válasza:
52%
Nyár óta ezen rágod magad? Ha neked problémát jelent, ki lehet őket vágni a videóból. Ez már megtörtént. Majd a következő esküvődön figyelj erre... :D
2014. okt. 30. 11:38
 35/41 anonim ***** válasza:
38%

Mekkora probléma, te jó ég! Most komolyan képes vagy egy ilyen semmiségen hónapok óta hisztizni?

A mi fotóinkon is rajta vannak még azok a barátok is, akik csak az autókat vezették illetve segítettek a fotózás során. Nevetséges vagy, ne haragudj.

2014. okt. 30. 12:21
 36/41 anonim ***** válasza:
91%
Mi az a kreatív fotózás?
2014. okt. 30. 13:36
 37/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem értem a háborgó kommenteket, mert én tényleg csak feltettem ezt a kérdést, nem hisztizem, nem az a fajta vagyok, csak érdekelt, hogy kinek mi a véleménye róla, ez nem hiszti!!

Köszönöm azoknak, akik ehhez normálisan álltak és válaszoltak a kérdésemre.

A szempontjaim amik miatt annyira nem támogatom, hogy a húgom pasija rajta vannak a kreatív videón:

- először: 1 éve együtt vannak a húgommal, de a srác folyton külföldön van, szóval abból az 1 évből kb 2 hónapot voltak nagyon maximum együtt.

- másodszor: a párommal és a húgom barátjáról is van közös fotó, pedig nem puszipajtások, sőt az én párom nem is igazán csípi a húgom pasiját (hozzátennem én sem annyira)

- harmadszor: azért a fotós rákérdezhetett volna h szeretnénk-e ezt vagy sem, de emiatt nem haragszom rá, max majd kiszedetjük vele ezeket a képeket :)

- negyedszer: nem jutna eszembe, hogy más kreatív képein is rajta legyek, mert ez a pár kis közös emléke, a lagzis képek az más, ott nyilván mindenki ott van.

- ötödször: na már akkor kb a legjobb barátnőm is rajta lehetett volna, mivel őt vagy 10 éve ismerem, mindent tud rólam stb, de egy olyan valaki, akivel 5-10 alkalommal találkoztam rajta legyen, annak nem látom értelmét.

Ez nem hiszti, csak teljesen logikus érvek szerintem.

2014. okt. 30. 18:25
 38/41 mi a fene ***** válasza:
0%
Még mindig nem tudjuk mi az a kreatí fotózás ? Leirná valaki ?
2014. okt. 30. 19:32
 39/41 anonim ***** válasza:
Hát így konkrátan nem tudom, de gondolom nem mindennapi helyszineken fényképezik őket.
2014. okt. 30. 19:39
 40/41 A kérdező kommentje:

A kreativ fotozas a parrol keszult kepeket jelenti olyan helyen/helyeken,amit a par valasztanak vagy a fotos ajanl.

A csomagar ezt tartalmatni szokta.

Bocsanat nincs ekezetem.

2014. okt. 30. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!